donorinsemination procedurer

Tests


Før donorinsemination , er en tubar passage test normalt udføres . Denne test bruges til at sikre , at der ikke er nogen blokeringer eller sammenvoksninger på indersiden af æggelederne . Blokeringer eller sammenvoksninger kan muligvis resultere i inseminering proceduren ikke fungerer korrekt . Dernæst er blodprøver udføres for at sikre, at potentialet moderen er sygdom fri for virus eller lidelser , såsom AIDS eller hepatitis , der kan være potentielt videre til barnet . Endelig er en blodprøve gjort for at afgøre, hvornår en kvinde er mest frugtbare for at udføre den procedure, når fertiliteten er på sit højeste.

Donor Selection


Når testen er afsluttet , den hviler på den potentielle moderen at vælge en passende sæddonor . I de fleste insemineringscentrenes , er en liste over mulige donorer med sundhed statistik og baggrundsinformation til rådighed for dig at vælge imellem.

Fertilitet Medicin


For at sikre at inseminering tager , kan mange klinikker tilbyder doser af frugtbarhed medicin før finder sted. Fertilitetsmedicin er designet til at øge ægproduktionen , som giver rig mulighed for sædceller at finde et ledigt æg efter befrugtning .

Indsættelse


På dagen for insemination , vil en ultralyd udføres for at sikre, at kun to æggene har ægløsning . Mere end det kunne resultere i en potentielt usikre flerbarnsfødsel . Når ultralyd har bekræftet, at patienten er klar , er intrauterin insemination udføres . Denne proces indebærer at placere en steril kateter enten i livmoderhalsen område eller i hulrum i livmoderen . Den sæddonation injiceres gennem kateteret og venstre for at rejse og befrugte ægget .

Opfølgning

Cirka en uge efter befrugtning , en anden besøg på insemineringscenter er planlagt . Under dette besøg , vil lægen tage en anden blodprøve for at teste for progesteron niveauet . Hvis insemination lykkedes , bør niveauet af progesteron øges i kroppen . Hvis progesteron niveauet er stadig normal , er proceduren betragtes forgæves .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.