er det en forkølelse eller en influenza ?

Du er næse er løbende , er dit hoved svømning , du har været brænde op , og hoste medicin i dit skab synes ikke at kunne hjælpe . Det er fordi det kolde , du tror, du har faktisk kan influenza . De to er af samme art , men meget forskellige i omfang. For at hjælpe med at sikre , at du er ordentligt plejet , er her en liste til at hjælpe dig med at afgøre , om , hvad du har , er en forkølelse eller influenza

Speed of Symptomer


Mens koldt symptomer har en tendens til at komme over dig langsomt , kan influenza ramme dig meget hurtigt . Som en generel regel , hvis symptomerne viser sig langsomt over 2-3 dage du sandsynligvis have en kold . Hvis dine symptomer kommer natten , kan du behandle det som en influenza .

Feber


En kold kan gøre dig ulykkelig , men variansen i din kropstemperatur næppe nogensinde pauser 102 grader . Hvis du har influenza , kan du blive opretholde feber temperaturer så høje som 105 grader . Dette skal også behandles med det samme ellers kan du risikere, interne skader.

Kuldegysninger og Sweats


Som en add-on til feber varians , kulderystelser og svedeture tilbøjelighed til at optræde med unormalt høj feber temperaturer . Hvis du oplever disse symptomer , så kan du stort set satsning, som du har influenza .

Extreme muskelsmerter


Både influenza og en kold kan efterlade din krop i en tilstand af ømhed og smerter . Med influenza , dog vil din ryg og nakke føler ekstreme mængder af ømhed og tryk .

Feeling kvalme

Feeling kvalme er en af de mere kendte forskelle mellem den kolde og influenza . Folk , der har influenza rapport følelser kvalme langt hyppigere end dem, der oplever forkølelse .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.