fælles fodproblemer i den primære sundhedssektor

Ofte folk forsøger at diagnosticere mund problemer selv . Men , selv om der er over -the-counter retsmidler for mange af de almindelige lidelser , kan en korrekt diagnose fra en praktiserende læge eller ortopæd være afgørende at sikre en passende behandling for din lidelse . Mest almindelige fodproblemer kan diagnosticeres og behandles af en praktiserende læge og en ortopæd ekspertise er typisk kun nødvendigt til specialiserede emner i foden , at en praktiserende læge ikke kan have erfaring med at gøre, såsom mund kirurgi .

indgroet Nails


Ifølge Cleveland Clinic , nedgroede tånegle er de mest almindelige problemer, der opstår i foden , som diagnosticeret af læger i primærsektoren . Nedgroede tånegle opstår , når kanten af neglen gror ud igen i vævet af rillerne af neglen . Nedgroede tånegle kan forårsage tryk , smerter , hævelse , rødme og infektion .

Årsagerne til nedgroede tånegle omfatter traumer til fødderne , ( som kan være forårsaget af normal daglig aktivitet herunder stokkeparaplyer ) fortrængning af tæer i sko , arvelighed og tilgroet tånegle , der er forkert beskåret.

nedgroede tånegle kan lægges i blød i varmt vand og forbandt til at lindre smerter . Antiseptisk creme kan også hjælpe i deres behandling . Ved alvorlige nedgroede tånegle , eller i tilfælde af infektion , kan lægen udføre operation for at fjerne en del af neglen og væksten pladen .

antimykolika negle


antimykolika negle henvise til tånegle , som har en svampeinfektion . Antimykolika fattes kan forekomme misfarvet , sprøde eller tyk. Neglene kan undertiden smuldre eller adskilt fra bunden af neglen . Når et søm er inficeret med en svamp , er det bedst at se en primær behandleren eller en ortopæd . Lægen kan anbefale en over -the-counter behandling , men generelt over -the-counter cremer eller salver er effektive kun for et lille antal svampeinfektioner . Mundtlig behandlinger er generelt mere succes , men i svære tilfælde operation kan være nødvendigt at udføres for at fjerne søm og anvende en anti-svampe direkte til infektionen .

Corns


Corns opstår , når hård hud ( callus væv ) bygger op i mellem tæerne eller i nærheden af tå knoglen . Ligtorne er forårsaget af forkert montering sko eller sko , der forårsager tryk og friktion mellem tæerne . Du kan behandle ligtorne ved iblødsætning fødderne og derefter fjerne hård hud væv med en pimpsten , men i ekstreme tilfælde eller med persistente ligtorne , kan læger ordinere medicin eller udføre operation for at ændre placeringen af den tå knogler eller fjerne en knogle for at reducere friktionen mellem tæerne .

hård hud


En hård hud er en oprustning af hård hud . Hård hud vises oftest på bunden af foden eller mellem vægtbærende knogler i foden . De er forårsaget af en forkert fordeling af vægten på et bestemt område af foden , eller ved dårligt montering sko . I første omgang er hård hud behandles på samme måde som ligtorne-ved at fjerne vævet med en pimpsten efter iblødsætning . Igen , hvis behandlinger mislykkes , kan din praktiserende læge eller ortopæd udføre operation for at fjerne eller flytte knogler .

Plantar vorter

Plantar vorter har en lignende udseende til hård hud , men de kunne have en lille sort plet i midten eller små huller omtrent på størrelse med et knappenålshoved . Plantar vorter er forårsaget af en virusinfektion , og kan være smertefuld . De kan udvikle sig i grupper eller alene . Typisk en læge skal afgøre , om et plaster på hård hud er en vorte eller en afstumpet . Lægerne kan behandle vorter ved at anvende medicin til at lindre smerter , og /eller fastfrysning af vorte med flydende kvælstof .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.