fælles overgangsalderen symptomer

Overgangsalderen er den betegnelse der til slutningen af en kvindes frugtbarhed , som er kendetegnet ved fravær af menstruation i et år . Mayo Clinic rapporterer gennemsnitlige alder, hvor kvinder oplever overgangsalderen er 51 , selvom symptomerne kan begynde før perioder faktisk stoppe

Årsager


Alle overgangsalderen symptomer opstå på grund af et fald i niveauet af hormonerne østrogen og progesteron , som er faldende på dette tidspunkt .

hedeture og Sleep


I overgangsalderen , tre ud af fire kvinder oplever hedeture , der er kendetegnet ved en pludselig fornemmelse af at være overophedet , der rejser på tværs i ansigtet og på overkroppen . Hedeture ofte strejke natten , og derved forværre andre søvnforstyrrelser , som ofte opstår i overgangsalderen.

Følelser og seksuel funktion


Mange kvinder oplever humørsvingninger eller depression i løbet af overgangsalderen på grund af ubalance hormoner . Hertil kommer , rapportere nogle kvinder en mindre interesse i sex , som forværres af vaginal tørhed , der ofte ledsager overgangsalderen .

Kropslig ændringer


I overgangsalderen , den kvindelige krop 's form ændrer sig ofte , at blive tykkere i abdominale område , mens bryst fylde falder . Derudover oplever nogle kvinder tyndere hår .

Solution

Læger ordinere en række lægemidler til at bekæmpe symptomerne på overgangsalderen for kvinder , hvis livskvalitet falder på grund af overgangen . De omfatter en lav dosis østrogen , antidepressiva , Neurontin , clonidin og vaginal østrogen creme .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.