graviditet sikkerhedstip

Graviditet tilbyder stor glæde for kvinder og deres partnere over hele kloden . Desværre , for mange , at glæden kan også vise sig nervepirrende på grund af den fare , der synes at omgive dem . Men hvis du er gravid , kan en smule simpel viden hjælpe dig med at holde dit ufødte barn sikkert og dæmpe graviditet frygt

Øvelse


Øvelse spiller en vital rolle i både din fysiske og mentale sundhed under graviditet , men det er vigtigt at bruge forsigtig, når du arbejder ud . Før starten motion , være sikker på at få godkendelse fra din læge . Stræk at løsne muskler og led . Vær sikker på ikke at alt anstrenge dig . Lyt til din krop-det vil fortælle dig hvornår du skal stoppe . Drik masser af vand for at undgå dehydrering .

spise


Selv hvis du har planer om at spise for to , er det vigtigt at vide, hvad de skal spise og hvad man ikke skal spise under din graviditet . Friske råvarer anbefales , men altid skylle det ud før udskæring eller spiser for at undgå indtagelse bakterier . Vær sikker på at tilberede alle kød grundigt og holde dine fisk indtag på et minimum , undgå høje kviksølvholdige fisk som sværdfisk og tun . Kontroller, at alle osten er pasteuriseret . Generelt smuldret ost gerne feta er upasteuriseret og kan tilbyde en bakterie , der er skadeligt for dit ufødte barn .

Kæledyr


Din graviditet kan påvirke dine dyr , også . Hold øje med ændringer i din hunds adfærd såsom overbeskytte eller aggression . Da de opdager ændringer i opmærksomhed og din krop , kan hunde håndtere det på forskellige måder. De bedste metoder til håndtering af disse adfærdsmønstre er fasthed i disciplin og ekstra kærlighed .

Din kat kan også give en graviditet fare . Kat afføring kan bære en parasit , der forårsager en infektion kaldet toxoplasmose . Denne infektion er yderst farlige for dit ufødte barn og bør undgås for enhver pris . Heldigvis behøver du ikke at holde sig væk fra din kat-. kun hendes kattegrus

passiv rygning


Alle ved, at du bør ikke ryge under graviditet , men du behøver ikke altid tænke på de dermed forbundne risici med passiv rygning . Hvis du er omkring andre mennesker , der ryger , vil dit barn være i så stor fare som hvis du var ryger selv . Passiv rygning giver stadig dit barn med en overflod af kemikalier, der forårsager kræft og genetiske mutationer .

Stress

Selv om stress synes umuligt at undgå , kan højt stressniveau true det ufødte barn . Stress kan bidrage til for tidlig fødsel samt lav fødselsvægt . Højt blodtryk og forhøjet puls er bivirkninger af stress og menes af nogle at være årsager til præeklampsi . Der er imidlertid ikke tilstrækkelige videnskabelige data til støtte for sidstnævnte. Uanset , at træffe foranstaltninger såsom yoga og andre afspændingsteknikker vil bidrage til at skabe de optimale vækstvilkår for dit barn .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.