hvor snart at tage prænatal vitaminer

Blive gravid kan være en betydningsfuld og glad begivenhed i et menneskes liv . Når du bliver gravid , det tid til forandring starter . En af de vigtigste ting i din graviditet er prænatal sundhedsydelser. Derudover sikrer under prænatal vitaminer , at dit ufødte barn får den bedste start muligt , ved at give barnet ud med vitaminer og næringsstoffer, den har brug for at vokse

Hvad er der i Prænatal Vitaminer


Prænatal vitaminer er skabt for at give den vordende mor en kilde til alle de vitaminer og næringsstoffer , at hun og hendes baby har brug for hele graviditeten . Mens nogle af disse næringsstoffer kan findes hendes kost , nogle kan mangle eller ikke til stede ved alle . Det er vigtigt, at en voksende og udvikle baby får nok folinsyre , jern og calcium . Alle prænatal vitaminer er ikke skabt ens. Tal med din læge om, hvad de anbefaler og hvad du skal kigge efter i en prænatal vitamin .

hvornår du skal tage Prænatal Vitaminer


Den March of Dimes foreslår at tage en prænatal vitamin , før det bliver gravid . Den prænatal vitamin er en stærk kilde til folinsyre , som hjælper med at forhindre fødselsskader og anbefales kraftigt under graviditet . Inden for den første måned , vil det ufødte barns neuralrøret tæt på. Den folinsyre forebygger hjerne og rygmarv fødselsdefekter, hvilket er hvorfor det anbefales , at en kvinde tager prænatal vitaminer forud for graviditeten eller så snart hun finder ud af hun er gravid .

Sådan Take Prænatal Vitaminer


Det er ideel til at følge vejledningen på prænatal vitamin flasken selv , medmindre andet er angivet af din sundhedspleje udbyder . På grund af morgenkvalme i første trimester , kvalme og mavepine efter at have taget deres prænatal vitaminer , finde mange kvinder , at tage deres vitaminer med et stort glas mælk eller deres morgenmad er gavnligt . I tilfælde , hvor kvalme eller graviditetskvalme er for intens , har nogle kvinder fået fritagelse for at tage deres prænatal vitamin natten før sengetid . Tal med dit helbred behandleren om eventuelle konsekvenser , der måtte opstå fra at tage din prænatal vitamin på et bestemt tidspunkt . Desuden kan han have andre anbefalinger til dig , såsom flydende vitaminer eller børns vitaminer som en erstatning for prænatal vitaminer , mens det stadig giver dig de næringsstoffer, din ufødte barn har behov for .

Hvor får man Prænatal Vitaminer


Du kan købe prænatal vitaminer på de fleste kiosker og supermarkeder . Hertil kommer , når du taler med din læge , han eller hun kan give dig en recept på prænatal vitaminer . Mange behandlere vil anbefale dig at tage en over -the-counter prænatal vitamin , som det er normalt billigere og indeholder den samme mængde næringsstoffer, som de fleste receptpligtige vitaminer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.