hvordan man behandler en feberkramper

En feberkramper-også kaldet en feber kramper eller feber pasform-opstår, når et spædbarn eller lille barn pludselig spikes en høj feber . Anfaldene normalt vare mindre end fem minutter, men minderne for at holde dit barn, mens han glider ud af bevidsthed og bliver blå af iltmangel vil hjemsøge dine minder for evigt . Den gode nyhed er , feberkramper meget sjældent forårsage nogen varig skade , og ingen hjerneskade opstår som følge heraf. Hvis du er uheldig nok til at vidne din baby krampe fra en høj feber , så skal du lære at behandle en feberkramper : :

1 .
Bliv rolig og fokuseret
Det er svært at gøre , mens du ser din baby krampe , og hvis han begynder at tur blå , vil du sandsynligvis tror, at han aldrig vil vågne op fra denne forfærdelige anfald . Forvisset om , at han vil , og du behøver at udsætte roen i mellemtiden . Hvis du mister din cool , kan du ikke svare til at hjælpe ham, og han vil få brug for dig til at holde ham sikkert og behandle hans feber umiddelbart derefter. Hvis der er en anden med dig , kalder dem straks , så de kan hjælpe dig med at vurdere situationen og bevare roen . Ellers holder fortæller dig , at det vil være over snart , og fokusere på , hvad der skal gøres for at sikre det bedste resultat for dit barn .
2 .

holde din baby Safe

Hvis dit barn stod op , da beslaglæggelse startede , han kommer til at falde til jorden . Hvis du ikke kan fange ham , lå han fladt og stå tilbage , mens beslaglæggelse går sin gang . Hvis du holdt ham , da det begyndte , at holde holde ham , men løst og væk fra din krop , så han ikke skade dig eller ham selv . Du må IKKE holde fingeren i munden , eller du får bidt . Du kan høre en svag gispen eller stønnen , da han begynder at slappe af og komme ud af beslaglæggelsen , det er helt normalt . Han kan også vådt selv , eller fråde om munden . Hvis han kaster op , gør dit bedste for at holde hans luftvejene klar ved at dreje ham til hans side og clearing hans luftveje med en finger sweep . Når han kommer til , han kommer til at være opbrugt , men han vil ikke have nogen erindring om , hvad der skete . Kram ham og snakke til ham for at holde ham vågen og bevidst .
3 .
imødekomme det Fever Umiddelbart
Når feberen er stoppet , skal du tage øjeblikkelig indsats for at bringe hans feber ned igen. Hvis du har Infant 's Tylenol på hånden , dosis ham omgående; rektal Tylenol er bedre end oral , men brug hvad du har på dig på det tidspunkt. Strip ham ned og begynde at anvende en kold komprimere til hans krop , meget opmærksom på bagsiden af hans hals . Fortsæt køle ham ned , indtil enten hans feber falder til et sikkert niveau , eller paramedicinere ankommer .
4 .

Ring Emergency Service
Hvis dette er dit barns første febril beslaglæggelse , er det en god ide at tilkalde hjælp . Hvis du ikke er bekymret , så kan du ringe til din børnelæge , ellers kalder 9-1-1 . Hvis en anden er med dig , så bed dem tilkalde hjælp , mens du har tendens til baby . Ellers prøv ikke at forlade ham ud af dit syn, når sensationsprægede telefonen , eller hvis du er i besiddelse af ham , vente, indtil beslaglæggelsen har bestået , før de går til telefonen . Forklar , at dit barn havde en feberkramper og har aldrig haft en før , og afsenderen vil fortælle dig hvad du skal gøre næste
Hvis du vælger at få ham tjekket af en læge-. en meget god idé hvis han har haft anfald-lægen vil være i stand til at bestemme hvad der forårsagede den feberkramper , eller om det var endda en feberkramper overhovedet . Sygehuset vil også arbejde for at nedbringe sin feber ned , indtil den er håndterbar , og de kan kontrollere, om der var nogen fysisk skade gjort , men husk, at feberkramper normalt efterlader ingen varige skader . Efter at være blevet afladet, medbringe dit barn hjem og holde øje med hans temperatur for de næste par dage . Vær sikker på at holde det ned med medicin og andre metoder, således at en anden beslaglæggelsen ikke forekommer .

gode råd og advarsler


 • Hvis dit barn har en anden beslaglæggelse med 24 til 72 timer af sin første , besøg eller vende tilbage til skadestuen straks .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.