hvordan man behandler febre hos børn

Feber kan sætte dig i fare for dehydrering , og ved høje nok temperaturer , hjerneskade eller død . For børn er risikoen særlig højt , og deres organer ikke kan håndtere høje temperaturer såvel som voksne kan . Handle hurtigt for at nedbringe en feber i dit barn er af afgørende betydning , og søger lægehjælp kan gøre hele forskellen, når feberen spikes for høj . Hvis du vil gemme dig selv en tur på skadestuen , kan du prøve at bringe dit barns temperatur ned så hurtigt som du kan , så snart du opdager det feber . Her er hvordan man behandler febre hos børn :
1 .
Know What Temperaturerne er risikable
Tærsklen for en temperatur i et barn er lavere end for voksne , og selv lavere for småbørn og spædbørn . Disse er de temperates til at se ud , baseret på aldersgruppe :
hos nyfødte Spædbørn ( under 12 måneder ) : 100,3 rektalt
Hvis dit nyfødte eller spædbørn udvikler en feber , overvåge den nøje . Den anden den rammer 100 . 3 eller højere , leder direkte til den nærmeste skadestue . Ikke engang gider at ringe til børnelæge første , de vil fortælle dig at gå lige til hospitalet
I Småbørn ( Under 2-3 år ) : . 102,0 rektalt , oralt eller ved øret

I småbørn , 102 selv er antallet at begynde at bekymre sig om . Hvis du ikke kan bringe feberen ned med Children 's Tylenol eller motrin , skal du kontakte dit barns børnelæge umiddelbart . Hvis børnelæge ikke er tilgængelig , eller det er efter lukketid , kan du hovedet på hospitalet , hvis feberen ikke viser tegn på faldende inden for en time for at udvikle .
til børn ( over 2-3 år ) : 104,0 rektalt , oralt eller ved øret
Hos ældre børn , er grænsen 104 selv , svarende til voksne . Når dit barn hits, nummer , give din børnelæge et opkald . De kan have dig til at komme med det samme , eller de kan lede dig til akut behandling . Hvis din børnelæge ikke er tilgængelig , og du kan ikke nå nogen på lægens undtagelsestilstand efter-time line , kan du overveje overskrift til akut behandling eller ER hvis feberen ikke kommer ned med behandling efter et par timer .
Under alle børn , hvis en feber er tæt på grænsen for deres aldersgruppe , eller nægter at droppe mere end et par punkter , selv efter behandling i et par timer, kan du hovedet på hospitalet for at finde ud af, hvad det forårsager høj feber , og se, om de har bedre held bringe feberen ned igen.
2 .

Giv dit barn febernedsættende medicin

Både ibuprofen ( spædbørn og børns Motrin ) og acetaminophen ( spædbørn og børns Tylenol ) er meget effektiv til at reducere feber midlertidigt . Doser er angivet på flasker , eller du kan ringe til din læge for at få vejledning-altid tage din læges råd over flasken 's dosering chart . Begge kan gives hver 6 timer , selv om nogle læger antyder skift mellem motrin og Tylenol hver 4 timer . Mens effektiviteten af denne metode er diskutabel , i det mindste , det giver dig mulighed for at dosis oftere , når en feber viser sig at være besværligt , så det kan være mere fordelagtigt at skifte mellem de to i stedet for at holde sig til én. Undtagelserne er, hvis dit barn er allergisk eller følsom over for en af de medikamenter , eller hvis man synes at arbejde , mens den anden ikke gør.
Begge medikamenter er til rådighed i børne-og spædbarns form på ethvert apotek . Spædbørn under 3-måneders alderen bør ikke gives enten medicin uden din børnelæge forudgående godkendelse .
3 .
Påfør en Cool Komprimer
Du kan oprette en komprimere med en ren , bomuld vaskeklud og dæmpe det ved hjælp af koldt vand . Derefter forsigtigt gnide komprimere hele dit barns krop . Fordi feberen vil gøre dit barn føler sig kolde og endda gysen , vil de sandsynligvis protestere dette, men insisterer på at gøre det . Anvendelse af en komprimere kan hjælpe slippe en feber på op til 2 hele grader , når det gøres korrekt og kontinuerligt. Du kan holde din klædt barn mens du gør dette , og rul op eller trække ned tøj til at nå de steder , du ønsker at anvende komprimere til, som kan bidrage til at reducere kuldegysninger og ubehag .
4 .


Giv dit barn en Badekar
Dit barn vil sandsynligvis ikke lide denne , enten , men en lunken bad er meget effektiv til behandling af en feber hos børn . Et varmt bad , vil også bidrage til at lette den ubehag og smerte , der går sammen med feber . Efterlad ikke dit barn i badet i mere end 10 minutter , eller de kan gyse for meget , hvilket vil få dem endnu mere ubehag . Umiddelbart derefter tørre dem af med et varmt håndklæde og klæde dem igen .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke kan bringe feber ned , eller det spikes til høj , hovedet på skadestuen med det samme. Høj feber kan forårsage alvorlig dehydrering , hjerneskade og død , især i småbørn og babyer .
 • Giv dit barn masser af væsker , mens de kæmper for feber . Vand er godt , men Pedialite vil erstatte elektrolytter , at dit barn taber , mens febrilske . For meget Pedialite kan forårsage skade på dit barn , selv om , så kontakt din læge for at se , hvor meget du skal give ham eller hende .
 • Prøv og opmuntre dit barn til at spise . Spise vil give dit barn den energi , han eller hun har brug for at bekæmpe off infektionen , der kæmper feber . Hvis de ikke har kastet op , kan du fodre dem , hvad de vil spise . Hvis de får syge , holder sig til ting, der er let på maven , ligesom kiks og suppe . Hos spædbørn , fodring prøv soja formel eller Pedialite i stedet for mælk eller modermælk , hvilket vil forstyrre deres mave yderligere . Kontakt din læge for at få hjælp .
 • ALDRIG forsøge at " svede en feber " i et barn , især et barn eller nyfødte . Dette kan forårsage alvorlige skader , øge feber for højt , og virke udtørrende på barnet eller endog dræbe dem .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.