hvordan man forebygger feberkramper

En feberkramper henvise til kramper , der opstår efter en pludselig stigning i kropstemperaturen. De har som regel sker i spædbørn omkring 6 måneders alderen op til 2 år . Mens hvad der præcist forårsager anfald er ikke helt forstået , er de næsten altid i kølvandet på en feber , som rammer omkring 103 grader eller højere , og kun når feberen pludselig skyder op , ikke når feberen langsomt klatrer . Fordi dig årsager til feberkramper ikke er helt kendt , kan du ikke helt stoppe dem sker , men der er nogle forholdsregler, du kan tage for at forhindre feberkramper :
1 .
Reager på febre Umiddelbart
Fordi feberkramper er knyttet til høj feber , skal det første og mest effektive skridt forhindre dem er at besvare enhver feber , så snart den starter. En stor procentdel af anfald forekomme tidligt om morgenen , når familien er bare at vågne op , sandsynligvis fordi feberen fik lov til at udvikle sig i de tidlige morgentimer , uden at nogen opmærksom på det . Gør ikke dette fejl : Hvis du bemærker , at dit spædbarn føles lidt varm , passe ham eller hende med det samme . Må ikke antage det kan vente til næste morgen .
2 .
Vær opmærksom på din barns sygdom
feberkramper er ofte forårsaget af feber , at spike på grund af øvre luftvejsinfektioner og mindre ofte , øre infektioner. Hvis du bemærker begyndelsen faser af enten i dit barn , skal du kontakte din børnelæge og starter behandlingen med det samme . Mens der er intet du kan gøre for at helbrede en øvre luftvejsinfektion, du kan dosis dit barn med Motrin eller Tylenol både smerte og til at holde eventuelle feber i skak . Øreinfektioner er normalt bakterier og som sådan , kan behandles med antibiotika .

3 .
gennemse dine egne Medical History
Mange spædbørn , der lider feberkramper har en blod-relateret forælder , onkel eller tante , der har lidt et i deres barndom , så godt. Denne forbindelse er stadig ved at blive undersøgt , men der er god grund til at tro, at genetik spiller en rolle i anfald . Hvis du , din ægtefælle eller et af dine søskende ramt af en beslaglæggelse som et spædbarn , der er en øget risiko for, at dit barn vil også . Med denne viden kan hjælpe dig med at forberede en feberkramper skal det nogensinde sker , og vil advare dig til at være meget opmærksomme på dit barns symptomer, når de får syg til at reducere risikoen en af sker .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.