hvordan man kan ansøge om velgørenhed pleje

Stigningen i sundhedsudgifterne har tvunget mange mennesker til hård stillingtagen til medicinsk behandling. Selv føderale programmer som Medicaid og Medicaid levere sundhedsydelser dækning for nogle patienter , at mange mennesker ikke kvalificere sig til disse programmer . Til at yde omsorg for patienter med lave indkomster , har mange sygehuse indført velgørenhed pleje programmer , så egnede patienter til at modtage gratis eller nedsatte sundhedspleje . Alle hospitaler har sin egen velgørenhedsorganisation-pleje politik , men de fleste følger den samme grundlæggende ansøgningsprocessen :

Anvendelse til velgørenhed Care


1 .
Besøg et hospital i dit område . Hvis det er muligt , besøge en ikke-for-profit hospital .
2 .

Spørg i receptionen personale om hospitalets velgørenhed pleje program . Det personale, vil lede dig til det relevante kontor, som kan være forretning eller Admissions Office .
3 .
Spørg om hospitalets velgørenhed=sundhedspolitikken skriftligt . Spørg de spørgsmål, du måtte have om den politik , at du forstår nøjagtigt, hvor meget omkostningerne vil blive dækket af velgørenhed pleje og hvilke procedurer der er omfattet .
4 .
Udfyld velgørenhed pleje ansøgning . Fremlægge dokumentation for din indkomst niveau samt enhver anden dokumentation hospitalet kræver .

5 .
Hand ansøgningen til den relevante part . Få en kvittering med angivelse sygehuset har modtaget din ansøgning . Lav en registrering af dato og tid, du vendte i din ansøgning , og det fulde navn på den person, som har fået det .
6 .
Gem al korrespondance med hospitalet . Hospitalet kan tage flere uger at behandle din ansøgning . Hvis du modtager en regning , før din ansøgning er gået igennem , underrette velgørenhed=pleje repræsentant straks .

gode råd og advarsler • Hvis du ikke kan rejse , så ring til hospitalet at spørge om deres velgørenhed pleje program . Sørg for at få det fulde navn på den velgørende pleje repræsentant , at du taler til . Ansøg om velgørenhed pleje på det tidligst mulige tidspunkt . Hvis det er muligt , anvendes inden du modtager pleje . Hvis du har en medicinsk nødsituation , skal du gå direkte til skadestuen for at modtage behandling . Spørg om velgørenhed pleje efter du er blevet behandlet .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.