hvordan man kan forstå amblyopi hos voksne

Selv amblyopi hos voksne var engang anset for at være " uhelbredelig " ny forskning viser håb for inddrivelse. Tidligere gjorde de over otte år gamle ikke har meget håb om behandling . Men den nyeste teknologi og kliniske forsøg er at give nye muligheder for voksne med denne tilstand . For eksempel kan bruge computerspil styrke dine øjne , og rampe op synsskarphed med op til 216 procent ( se Resources ) . Men før du starter din vej til behandling , hjælper det at have et par tips
1 .
Spørg din læge om at bruge en patch . Under denne behandling , skal du placere en klap for din gode øje, som gør det muligt for øjet ramt af amblyopi at blive stærkere . Men i denne behandling , vil du ønsker at arbejde med din læge nøje . Holde et plaster på dine gode øje for længe , kan forårsage vende amblyopi i det sunde øjet .
2 .
Overvej at bruge et aktuelt atropin på den gode øjet . Denne medicin er anvendt til din sunde øjne , som tvinger øjet med amblyopi at blive stærkere-uden at bære en patch .

3 .
Tjek vision terapi programmer . Disse programmer er designet til at udøve det angrebne øje at gøre det stærkere . Spørg din læge til en anbefalet specialist i dit område .
4 .
Overvej transkraniel magnetisk stimulation . Denne behandling bruger meget svag strøm , der drives af elektricitet til at ændre de magnetiske felter i hjernen .
5 .

Brug computerspil til at styrke amblyopi . Et klinisk forsøg på University of Southern California konkluderet , at en gruppe af voksne patienter , der lider af amblyopi reageret positivt til at bruge software, der udøves øjnene ( se Resources ) .

gode råd og advarsler


 • overveje at deltage i kliniske forsøg . Disse forsøg giver dig adgang til nye behandlinger , der ikke er tilgængelige for offentligheden . Tal med din læge om forsøg i dit område .
 • Glem ikke at få en anden mulighed . Ofte kan det tage flere forskellige tilgange , før at finde den mest effektive behandling for amblyopi .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.