hvordan man kan genkende feberkramper

Feberkramper er skræmmende at se , især hvis du ikke har nogen ide om, hvad der sker med dit barn . At lære tegn og symptomer på anfald kan hjælpe dig med hurtigt at afgøre, hvad der foregår , og reagere tilsvarende for at sikre det bedste resultat . Hvis du aldrig har vidne en før , så læs videre for at lære at genkende feberkramper :
1 .
Kend den aldersgruppe for kramper
Spædbørn så unge som 6 måneder gammel kan lide en feberkramper , men de er sjældent , om nogensinde , set hos børn over 3 år . Dette giver til ideen om, at børnene i sidste ende " vokser " feberkramper , på samme måde et barn vokser fra risikoen for SIDS . Hvis dit barn er mellem den aldersgruppe , eller måske en smule yngre , end der er en god chance for , hvad du oplever , hvis en feberkramper-hvis det passer de andre symptomer . Hvis du er vidne til en beslaglæggelse i en ældre barn , især hvis de er godt forbi en alder af 3 , er beslaglæggelsen at være forårsaget af noget andet . Ring til dit barns børnelæge , eller tage dem direkte til skadestuen , hvis de er forbi det punkt, der lider af feber kramper , for at se , om problemet er neurologiske eller livstruende .
2 .
Check for en høj temperatur
En af de første kontrollampe tegn på en feberkramper er kropstemperaturen . Anfaldene er , i hvert fald delvis , forårsaget af en pludselig og drastisk stigning i barnets temperatur . Hvis dit barn føles meget varm at røre ved , især på kinderne , maven , og især nakken , så du kan have at gøre med en feberkramper . Vent , indtil beslaglæggelsen har bestået , før du tager barnets temperatur til at bekræfte dette.

3 .
Look For pludselig bevidstløshed
Moments før beslaglæggelsen finder sted , en aktiv barn vil pludselig mister bevidstheden , og falde til jorden , hvis de blev stående eller gående . Hvis dit barn bliver halte , ikke reagerer, eller endda stopper vejrtrækning pludselig , kunne det være begyndelsen af beslaglæggelsen . Dit barn vil ikke være i stand til at høre dig , eller reagere på noget, du siger . Den gode nyhed er , fordi de mister bevidstheden , vil dit barn har absolut ingen erindring om , hvad der er sket med dem , så snart beslaglæggelse er overstået .
4 .
øje med typiske bemægtigelse Symptomer
krampeanfald, især dem, der er febril , forårsager offeret pludselig skulle gå halte , så stiv . Dernæst vil arme og ben begynder trækninger , og hele kroppen kan begynde at vride sig voldsomt . Du kan høre en spøgelsesagtig stønne eller gispende lyd , og musklerne begrænse og slappe af og luften begynder at gøre sin vej gennem kroppen. Hvis dit barn er beslaglæggelse , der er en god chance de vil våd eller jord selv i processen , og de kan også fråde om munden , eller opkast i løbet af episode . Mange børn læber lyser blåt , eller hele deres ansigt skifter farve , på grund af iltmangel-offeret ikke ånde , mens de går igennem et anfald . Hele anfald bør tage mindre end fem minutter, selvom de fleste vare mellem 30 sekunder og 2 minutter , og vil pludselig ende på egen hånd uden nogen indblanding .
5 .

genkende symptomerne på Kølvandet
Når barnet kommer ud af beslaglæggelse , vil de straks genvinde bevidstheden , men være meget udmattet . Må ikke blive overrasket, hvis dit barn er for træt til at åbne deres øjne eller svare på verbal eller fysisk stimuli , de vil være for træt til selv græde . Du kan høre svag , hurtig gisper som barnet begynder at trække vejret igen . De vil sandsynligvis føle halte , da deres muskler er ømme og svage fra kramper . Dette er alle typiske symptomer , der sker efter en feberkramper . Når du begynder at se dem , er det et tydeligt tegn på , at dit barn er færdig beslaglæggelse .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.