hvordan man kan gøre hostemiddel med citronsaft

Folk har brugt hjemmelavede og naturlige produkter til at tæmme deres hoste i århundreder . Selv om vi nu har hjørne købmænd og 24- timers adgang til en bred vifte af hoste retsmidler på hylden , er mange mennesker stadig henvender sig til naturlige og hjem retsmidler i et forsøg på at undgå de mange tilsætningsstoffer , der fremstilles medicin indeholder ofte . Du kan endda opleve, at en hjemmelavet løgnehistorie lavet med citronsaft lindrer hoste og ondt i halsen bedre end noget, du kan købe :

1 .
Tøm en pint af honning i en lille gryde og varm over lav til medium-lav varme . Lad ikke honning i kog .
2 .

Placer en hel citron i en anden gryde og dæk med vand . Kog i to til tre minutter .
3 .
Fjern citron og der er afsat til afkøling eller køre det under koldt vand , indtil cool nok til at håndtere .
4 .

Brug en kniv til at skære citronen , svær medtaget , i tynde skiver . Placer citronskiver i opvarmning honning , blandet med en ske .

5 .
Kog honning og citron sammen på lav varme i en time , der sikrer, at blandingen ikke koger .
6 .
Strain citron fra honning blandingen med en si eller ostelærred , hvilket gør sikker på, at alle citron frø og skræl fjernes .
7 .

Lad blandingen køle , så hæld i en krukke eller flaske og dække med en tætsluttende . Din hjemmelavede hoste afhjælpe kan opbevares i køleskabet i op til to måneder .
8 .
at lindre en tør hoste eller ondt i halsen , bør voksne tage en spiseskefuld honning-citron blanding efter behov . For børn, der vejer mindst 25 pounds ( og over to år ) , kan 1 /2 tsk af blandingen tages efter behov . Børn som vejer 50 pounds eller mere kan gives en teskefuld . Giv ikke til børn under to år .

gode råd og advarsler


 • Denne hostemiddel middel er beregnet til brug for dem med tør hoste og /eller ømme , skrattende struber . En hoste , der producerer slim bør ikke undertrykkes , da muscus produktion er din krops måde at befri sig af infektion /inflammation .
 • Børn 2 år og yngre bør ikke gives honning på grund af den potentielle erhverve botulisme . For enhver vedvarende hoste , gul eller grøn slim produktion , eller feber , skal du kontakte din sundhedspleje udbyder .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.