hvordan man kan lytte , når et barn rapporter misbrug

Millioner af børn bliver misbrugt hver dag. Mange af dem har forsøgt at fortælle en voksen , men følte modet og besluttede at det ville være bedre at holde for sig selv .
Misbruget går på , selv hvis misbruget er ophørt , i hovederne på barnets det bliver meget reel og levende fordi sandheden aldrig blev anerkendt , og ingen retfærdighed eller fred var lavet af det .
Du som en voksen skal forberede dine ører og hjerte til en sådan en dag , at et barns historie skal fortælles, så misbrug kan ende , og der er helbredelse. .
Eller så misbrug kan ende , før det sker
en .
Først og fremmest er du ved aldrig, hvornår et barn ønsker måske at nå ud efter hjælp , kan meddelelsen fange dig på sengen , og dette efterlader dig modtagelig for dine egne følelser . Hvad nogensinde du gør ikke over reagerer . Hold din fatning . Over reagere kan medføre, at barnet til at nægte misbrug , eller musling op og holde det for sig selv .
2 .

tvivler ikke barnet . Hun eller han kom så langt , som betro sig til dig, hvad der skete med dem , og det kan være svært nok . Hvis du kritiserer dem eller fortælle dem, at det var en misforståelse , kan de bebrejder sig selv og fortsætte med at være et offer for misbrug . De kan også miste tillid til dig sætter sig op til mere misbrug på lang sigt med ingen til at fortælle .
3 .
Sørg for, at diskussionen holdes i privat. Tag barnet til side , hvis der er andre rundt og sørg for , at ingen kan høre . Nogle gange , når der har været misbrug , barnet allerede føler sig usikker om hændelsen og flov selv , kan de ikke ønsker at dele misbrug med alle .
4 .
Giv barnet trøst i at vide at de ikke er skyld i ulykken . Dette er sket, og du kommer til at bidrage til at sikre , at det ikke sker igen . Misbrug gør du føler dig skyldig , et barn har brug tryghed . Dette er en del af helingsprocessen .

5 .
Hjælp barnet rapport til myndighederne hændelsen ved hånden . Stå ved dem og sørg for de er ikke forfulgt af pressen eller vanskeliggjort til flere interviews . Dette kan være ekstremt følelsesmæssige og belastende for barnet .
6 .
Tal med din praktiserende læge og /eller rådføre rådgivning så hurtigt som muligt . Det er bedst til at klare situationen og finde helbredelse for barnet og endda selv om berørte snarest muligt .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.