hvordan man kan nedbringe en feber

En feber er en stigning i kroppens normale temperatur . Feber er generelt et symptom på en underliggende sygdom , som kroppen bruger som en reaktion på en opfattet trussel mod dit helbred . Nogle mener, at feber er faktisk gavnlige , og hjælpe en syg person inddrive hurtigere , selv om dette argument er stærkt kontroversielt . Ironisk nok , en usædvanlig høj feber er en trussel mod dit helbred i sig selv , og feber medføre kulderystelser, ubehag , smerte og træthed i den Lidende . Hvis du i øjeblikket kæmper en høj temperatur , her er hvordan man kan bringe ned feber :
1 .
ophold hydreret
feber kan let forårsage dehydrering , som kan gøre situationen langt mere alvorlig . For at bekæmpe dehydrering , drikker en masse væske under hele dagen . Vand er normalt bruges , men et bedre valg ville være en sports drink som Gatorade eller endog vitamin Vand , som hjælper erstatte elektrolytter tabt på grund af feber .
2 .
Tag en Cool Bath


En kølig bad kan hurtigt og drastisk reducere en høj temperatur . Gøre vandet køligt , men ikke iskold , for koldt , kan resultere i hypotermi , hvilket er en meget livstruende tilstand , der sker , når kropstemperaturen falder til under det normale niveau . Ophold i badet i op til 15 til 20 minutter , derefter straks tørre ud og sættes på tøjet . En kølig bad vil ikke hele tiden holde din temperatur lav , men kan bidrage til at reducere en faretruende høj temperatur , indtil medicinen spark i.
3 .
Brug en kold komprimere
Ligesom et køligt bad , vil en kold komprimere hjælp drop din krops indre temperatur . Brug en kold , fugtig vaskeklud eller en IcePack indpakket i en klud , hvis du har en til rådighed . Den mest effektive måde at bruge en komprimere er at drapere det rundt om bagsiden af din hals , selvom du også kan køre komprimere over hele kroppen , med fokus på ryggen , hovedet , pande og mave .
4 .
Take febernedsættende medicin
Både ibuprofen ( Advil eller Motrin ) og acetaminophen ( Tylenol ) kan nedlægge en feber . Begge er tilgængelige i håndkøb på ethvert apotek . Tag 200 mg enten medicin til at starte , og fortsætter med at tage det hver 4 til 6 timer i løbet af dagen . Det kan tage op til 30 minutter for den medicin, at begynde at arbejde . Nogle læger foreslår roterende mellem ibuprofen og acetaminophen hver 4 timer , selvom der er meget, der tyder der tyder denne metode er mere effektiv end at tage en af de medikamenter, på samme måde . Hvis du bruger begge dele, kan du prøve paracetamol først-. undersøgelser viser, at det er mere effektiv til at reducere en feber , nogle gange hurtigere end ibuprofen , og muligvis bringer feber ned et par flere point

gode råd og advarsler


 • tage medicin , før du bruger andre metoder . Dette vil give den medicin, tid til at sparke ind, mens du forsøger at bringe ned feber med andre metoder .
 • Du har sandsynligvis hørt sige " feed feber , sulte en kold ", eller måske den anden vej rundt . Hverken siger, er sandt , for både feber og forkølelse , er det vigtigt at spise normalt , hvis du kan , eller i det mindste få nogle kalorier i dit system , hvis du ikke har lyst til at spise . Din krop har brug for mere energi end normalt at bekæmpe off infektionen , og uden mad , er der ingen gas til brændstof kroppen . Så spis hvad du kan , og det vil hjælpe dig føle sig bedre før og bryde feber hurtigere .
 • Hvis din feber spikes til 104 grader ( 102 i småbørn , og 100,3 i børn under et år gammel ) kommer til at en læge , så snart du kan . Til spædbørn , en feber engang hits 100,3 , især hos nyfødte , der er leder til den nærmeste skadestue . Høj feber , der ikke er bragt ned hurtigt kan forårsage hjerneskader , svær dehydrering , og endda død . En læge vil være i stand til at overvåge dig eller dit barn , bringe feber ned , og skub en IV væsker til at holde din krop hydreret .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.