hvordan man kan redde dit liv med en selvstændig Heimlich manøvre

Hvis du bor ved dig selv , kan en selvstændig Heimlich bare redde dit liv . Dette er et genopfriskningskursus og ikke ment til at instruere dig som en lærer i Heimlich manøvren . Gør dette korrekt , vil redde et liv , måske din egen
1
Bor alene , skal man være temmelig . selvforsynende med mange facetter af levevilkårene. Der er lærere , der instruerer og er uddannet til at guide dig til at være i stand til at gøre det Heimlich manøvre på andre og dig selv for . Vær venlig at drage fordel af disse kurser . Dette er et genopfriskningskursus kun , som altid er foreslået at gennemse alle årene færdigheder til at fordrive noget fra halsen . Måske det kan redde dit liv , hvis du bor ved dig selv . Når du har taget kurset i Heimlich manøvre , du ved, du er nødt til at være i stand til at opdage , hvis du kan tale . Hvis du kan snakke , kan du indånder.
2 .
Hvis der er noget fanget i halsen , der forhindrer dig i at sige noget , er du nødt til at handle hurtigt . Gå ikke i panik ! Spild ikke tiden . Handle hurtigt for at finde en rank ryg stol og sidde ned . Hvis du ikke kan finde en stol , vil en mur gøre fint . Sæt din ryg på den faste overflade af væggen eller lige tilbage stol . Hvis du vil bruge væggen , kan du være at sænke sig selv til gulvet , men gør ikke det i første omgang . Du har brug for plads til at placere dine hænder korrekt at gøre det selv Heimlich .

3 .
Lav en knytnæve med den ene hånd og dække dette knytnæve med den anden . Tommelfingeren på den ene side vil blive gemt i næve af den anden hånd . De øvrige tommelfinger vil være på toppen af fordoblet knytnæve . Praksis , som du læser , så det kommer naturligt for dig , hvis og når du skal bruge den .
4 .
Find din brystbenet eller brystbenet . Det er firmaet knogle i midten af brystet . Denne knogle har vedlagte ribben . Slutningen af ribbenene er lavere end brystbenet . Gå til slutningen af brystbenet , og du vil føle en blødhed uden ben . Du er i det rigtige sted at sætte det tommelfingeren der er på toppen af dine to fisted hånd lås .
5 .

Du kommer til at skubbe indad og opad for at tvinge luft fra lungerne til bringe den pågældende genstand eller et stykke mad ud af din hals eller luftrør . Du vil fortsat gøre det frådede bevægelse , indtil du har succes . Bruge fem stærke frådede bevægelser på et tidspunkt og hvile et øjeblik kun sekunder før genoptager . De fødevarer partikel vil blive udvist . Sæt dit hoved til siden , så du kan kaste op væk fra din arbejdsdag hænder og ikke hindre dem med glatte maveindhold .
6 .
Så snart du kan tale . Lagde sig ned med hovedet hævet lidt at slappe af . Hvis du føler dig svag , sætte dit hoved ned fladt med hovedet til den ene side bare i tilfælde af at du opkast igen . Du bør se en læge eller sundhedsplejerske bagefter for at sikre, alt er godt med dig efter din egen Heimlich manøvre .
7 .
Lige nu det amerikanske Røde Kors har fastsat sorteres denne teknik ved at hjælp tilbage slag og derefter abdominal fremstød . Når du er ved dig selv, vil du ikke være i stand til at gøre det igen blæser , så det er derfor, de ikke er nævnt ovenfor .

8 .
Det er også muligt at kaste sig frem over en stoleryg for at tvinge en frådede indsats for at simulere Heimlich manøvre . Dette er en succes , og kan vælges i stedet for den dobbelte fisted teknikken beskrevet ovenfor .

gode råd og advarsler


 • Jeg er en kvinde , der bor alene . Jeg er ikke læge jeg er heller ikke en uddannet tekniker til at undervise dig Heimlich manøvre . Du kan kun bruge dette som en reference fra en berørt person villig til at dele disse oplysninger. Du kan tilmelde dig en Heimlich klasse hvert år for at gemme ikke kun dit liv , men dine kære muligvis en dag, hvis de har brug for det .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.