hvordan man kan slippe af baby acne

Hvis du bemærker disse røde knopper du brugte til at se på dit ansigt som en teenager på dit barns ansigt , skal du ikke være bange . Dette hud problem anses udbredt blandt nyfødte og kaldes baby acne eller neonatal acne . Selv om det kan tage et par uger eller måneder til at rydde op , er der kun et par ting at forældre kan gøre for at bidrage til at fremskynde helingsprocessen :

1 .
forsigtigt vaske dit barns ansigt to gange dagligt med varmt vand og en mild sæbe . Der er flere rense rådighed , der indeholder naturlige ingredienser som Calendula , olivenolie og kamille . Vaske dit barns hud to gange om dagen med en fugtgivende sæbe , vil ikke kun hindre acne fra at blive smittet , vil det også forhindre tørhed og yderligere irritation . Husk at klappe huden tør med et blødt håndklæde og undgå at røre den inficerede områder med fingrene .
2 .

Anvend en fugtighedscreme . Selvom du måske ikke brug for at anvende cremer eller særlige lotion på din babys ansigt til at slippe af med acne , er det vigtigt , at du holder dit barns hud godt fugtet . Babyer med acne tendens til at ridse og gnide deres hud i et forsøg på at lindre kløen , at acne forårsager , så bør en hypoallergen creme skal anvendes mindst to gange om dagen . Produkter fra Aveeno , Californien Baby eller Weleda er værd at se på , fordi de indeholder naturlige ingredienser og er lavet specielt til babyer .
3 .
kjole eller dække dit barn i tøj og tæpper ikke er lavet af syntetiske materialer . Stofferne , der rører din babys hud kan være irriterende det yderligere , så dressing din baby i tøj lavet af 100 procent bomuld eller økologisk bomuld vil bidrage til at mindske hudirritation . Desuden vil vaske babytøj og tæpper i en naturlig rengøringsmiddel forhindre enhver form for kemikalier forårsager flere udbrud.
4 .
Lad acne til at helbrede sig selv . Denne type af akne har tendens til at helbrede sig selv omkring tre til seks måneders alderen . Indtil din babys hud heler , er det vigtigste du kan gøre for fortsat at holde den ren , så det ikke bliver smittet . Ved hjælp af specielle acne medicin eller salver er ikke nødvendig at slippe af baby acne , medmindre acne bliver værre på hvilket tidspunkt det vil være bedst at konsultere en læge .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.