hvordan man kan svede ud feber

En feber er kroppens måde at reagere på en infektion i dit system . Din krop temperatur stiger som den forsøger at kæmpe mod , hvad det opfatter er en trussel for dit helbred . Feber er et symptom , at noget er galt , og bør ikke behandles og ignoreret . Men kan en feber gøre dig træt , ømme , og syg , så det er forståeligt , at du ønsker at slippe af med den så hurtigt som muligt . En af måderne at bryde en feber er ved svedning det ud , hvis du har prøvet alt andet, og det er bare ikke fungerer for dig , her er , hvordan man svede ud feber :
1 .
Put en Pullover På
Du sandsynligvis føle sig tvunget til at gøre dette allerede når din temperatur spikes . Dette skyldes en feber forårsager en ubalance mellem din kroppens kernetemperatur og dine omgivelser , som i det væsentlige gør du føler dig kold . Du kan også putte op under et varmt tæppe eller dyne . Den overskydende tøj bliver varm dig op , og forhåbentlig får dig til at svede .
2 .
skrue op for varmen
Hvis du har varme i dit hjem , vend det op til omkring 75 grader . Jo højere varme , jo mere du vil svede . Bare ikke gøre det alt for varmt , eller vil du sætte dig selv på en øget risiko for dehydrering , og eventuelt fremkalde varme-relaterede emner som hedeslag . Aldrig gå over 78 grader for at forhindre dette i at ske .

3 .
Hop i badekaret
Under et varmt bad , vil ikke blot afbøde de ømme og ømhed du føler , men også bidrage til at øge din krop tempererede og gøre dig sved . Vand ved en lunken temperatur , men du kan gå så varmt som du kan stå for bedre resultater .
4 .
spise nogle Soup
Varm væsker og fødevarer , som suppe og varm te , er en fantastisk måde at få nogle svedtendens . Plus , de kalorier , du får fra at spise og drikke vil give din krop den energi, det er nødvendigt at bekæmpe off infektionen du har . Så spis så meget som du kan håndtere , så varmt som du kan tage det .

gode råd og advarsler • ophold hydreret mens du prøver at svede ud feber . Din kropstemperatur er høj fra feber , som allerede sætter dig på et højere risiko for dehydrering . Sørg for at drikke en masse vand , eller bedre endnu , holde sig til sportsdrikke gerne Gatorade at hjælpe erstatte elektrolytter , at din krop har brug for at forblive stærke .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.