hvordan man kan tabe sig med den rigtige type cardio program

Jeg er en Master Personal Trainer og Licenseret massør , der bor i Florida . For år , mens på gym , har jeg set mange enkeltpersoner få hooked på ved hjælp af kun én type cardio maskine .
Være det løbebånd , cykel , eller elliptiske med tiden vil kroppen tilpasse sig til den type maskine og intensiteten af øvelse, du lægger det igennem. Med nogle enkle trin, du kan lære at give dit stofskifte til at hoppe starte og skabe slankere krop, som du er på udkig efter :

1 .
Lær puls interval til at forbrænde fedt . Først skal du tage din hvilepuls . Find din radial puls . Dette vil blive fundet på tommelfinger siden af håndleddet . Tæl hvor mange slag du føler i et minut . Når du gør at du kan bruge denne formel
Følg trin: .
1 . 220 minus din alder
2 . Tag det nummer, du ender op med , og ganges med 60 procent . Det resultat, at du ender op med , er din puls interval at træne på i din fedtforbrænding zone .
Nu ikke alle har en cookie cutter 60 procent hjertefrekvens interval , så jeg vil give dig en , der er mere præcis til dit stofskifte
1 . Tag din hvile puls
2 . 220 minus din alder
3 . Minus din hvile puls
4 . Multiplicer med 60 procent
5 . Tilføj tilbage i din hvilepuls .
Dette nummer er mere præcist at din fedtforbrænding zone .
2 .

Nu har du to beregninger for puls , den ene er grundlæggende metode og den anden er den Karvonen metoden .
Du vil begynde at træne mellem det lavere basale nummer og højere Karvonen nummeret ved hjælp 3 forskellige maskiner og træning på hver maskine i 20 minutter et stykke , svarende til en time i alt . For de første 5 minutter bringe din puls op til området beregnet for Karvonen metoden . Prøv og holde den der i 5 minutter.
Du vil bemærke , at det vil være vanskeligt at holde det på dette niveau meget tidligt i din uddannelse , vil din puls vil skyde op en meget højere . Dette skyldes det faktum , at din krop er som kræver en meget mere blod og ilt til at tilpasse sig de ekstreme , at du lægger det igennem. Efterhånden som du bliver mere fysisk fit du vil bemærke det modsatte , vil det være svært at komme til dette niveau , og du bliver nødt til at øge din intensitet .
Efter 5 minutter ved den højere puls interval, du kommer til at brirng din puls ned til basissortiment. Sæt farten ned , støt dit tempo , så prøv at komme så tæt på det tal som muligt . Hvis du har brug for at bremse til næsten en stå stille thats ok . Når du kommer til at sænke satsen holde den der i 5 minutter.
Gentag trinene i 20 minutter på dette specifikke maskine , du bruger .
Efter 20 minutter skifter til den næste maskine og gøre det samme over det hele. Gentag på 3. og sidste maskine . Denne proces er sparker op dit stofskifte og ikke tillader kroppen at tilpasse sig .
Når du kan mageligt nå de 60 procent intervallerne for en time på de tre maskiner , kan du gå videre til 70-80 procent puls interval ved hjælp af samme beregninger , men bare at bruge de forskellige procentsatser .
I et par uger vil du bemærke pounds smelter væk, vil du blive føle mere energisk og sund .
3 .
Sørg for at medbringe rigeligt med vand at drikke under træningen .

gode råd og advarsler


 • Før du begynder enhver form for motion du konsultere din læge .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.