hvordan man naturligvis behandle , forebygge og undgå hoved lus

Human hovedlus er let spredes fra en person til en anden uden hensyn til social eller økonomisk status . I løbet af kun to til tre dage en inficering kan opstå, specielt med skolesøgende børn og dagtilbud programmer . Så mange som ti millioner børn er smittet med denne smitsomme sygdom hvert år . Lus kan variere i farve fra en off hvidlig farve til en rød rust farve eller endda en grå sort farve . Lus er dybere i farver de ældre er det . Fordi Lus er små i størrelsen kan det være svært at lægge mærke til i første omgang . De Lus bide og suge hovedbunden blod , som bevirker, at hovedet kløe . Kløe kan være det første tegn på, at Lus er til stede . Følgende trin bidrage til at undgå at få lus , fordi lus har en aversion mod duften af Tea Tree Oil og rosmarin olie . Shampoo , balsam , hårspray , styling gel , og efterbehandling spray indeholder enten /og eller begge tea tree olie eller rosmarin olie vil give en defensiv aid fra at få lus :

1 .
Vask sengetøj i varmt sæbevand regelmæssigt . Tør sengetøj i tørretumbleren på en varm cyklus . Hvidvaske gardinerne ifølge fremstiller instruktioner . At have et rent miljø ikke tillader lus at gøre et hjem .
2 .

Støvsuger nogen tæppe områder i dit hjem flere gange om ugen eller dagligt , hvis det er realistisk at din daglige rutine . Ændre vakuum dårlige ifølge fremstiller henstillinger eller når posen er fuld .
3 .
Forebyggelse dit hår bliver indbydende at hovedlus er muligt ved hjælp af et produkt, der hovedlus har en aversion mod . Tea tree shampoo og conditioner anvendes regelmæssigt er sådan en aversion på grund af duften af tea tree produkter . Tea Tree produkter kan købes hos Sally 's Beauty Supply i et generisk produkt eller hos din lokale professionelle frisørsalon i en række mærker som Paul Mitchell 's Tea Tree produkter .
4 .
anden afskrækkende til hovedlus er rosmarinolie . Rosmarin Olie meget gerne Tea Tree produkter, det frastøder hovedlus fra at være tiltrukket af hår, som støtte i at forebygge og undgå at få lus . Fairy Tales Hair Care Products (1-888-244-1990) for Children er en helt naturlig og økologisk produkt , der har følgende produkter for at beskytte vores børn mod irritation af hovedlus .
1 . Rosemary Repelu00C2 u00AE Shampoo
2 . Rosmarin Frastøde CRA ¡§ mig Conditioner .
3 . Rosmarin Repelu00C2 u00AE Leave -in Conditioning Spray
4 . Rosmarin Repelu00C2 u00AE Styling Gel
5 . Rosmarin Repelu00C2 u00AE Spray og Shield Hair Spray
Alle produkter , der indeholder rosmarinolie er en effektiv hjælp til at afskrække spredning af hovedlus .

gode råd og advarsler


 • Disse tips til at forebygge og undgå at blive hovedlus ved at gøre miljøet i håret mindre ønskværdige til lus ( hoved lus ) .
 • angreb af Lus er overførbare sygdomme .
 • lus er svære at fjerne fra dit hjem og hår /krop .
 • Hvis du mener at du allerede har lus straks kontakte din læge eller sygeplejerske eller familie læge for hurtig sundhedsfaglige behandling med farmaceutiske lægemidler såsom insektmidlet kendt som Kwell eller en anden shampoo bestilt af din læge .
 • Hvis du oplever symptomer såsom head kløe , synlige æg på hår, der kan synes at være skæl , der klamrer sig til håret og ikke er let fjernes fra håret Strand .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.