hvordan midol hjælper menstruationskramper ?

Paracetamol /Acetaminophen


Midol indeholder 500 mg paracetamol , som også er kendt som acetaminophen . Acetaminophen er den aktive ingrediens i Tylenol produkter . Dette stof kan klassificeres som en ikke-opioid analgetikum . Denne familie af smertestillende forhindrer omdannelsen af fedtsyrer til smerter og betændelse forårsager prostaglandiner ved at blokere enzymer, der kaldes cyclooxygenase ( COX ) . Mens de fleste ikke-opioid analgetika også beskæftige sig med feber , acetaminophen fokuserer primært på det centrale nervesystem og er ikke så forstået som de andre smertestillende midler som ibuprofen . Tylenol theorizes at lægemidlet lindrer dine smerter ved at øge kroppens smerte tolerance . Acetaminophen begrænser smerter forbundet med din menstruationskramper .

Koffein


Midol også indeholder 60 mg koffein . En to-pille dosis ville næsten være lig med mængden af koffein i en kop kaffe . En af følgerne af koffein er at hjælpe acetaminophen og pyrilamine maleat ( den tredje aktive ingrediens ) at komme ind i blodbanen hurtigere . Koffein har også været kendt for at øge endorfin niveauet , kroppens naturlige smertestillende . Af disse grunde , vil du ofte se koffein , der anvendes i andre smertestillende midler såsom Excedrin . Koffein fungerer også som et diuretikum at beskæftige sig med oppustethed . Endelig stoffet modvirker døsig bivirkning af pyrilamine maleat .

Pyrilamine maleat


Midol indeholder 15 mg pyrilamine maleat . Dette stof er et antihistamin og et diuretikum . Den diuretiske egenskaber hjælpe den til at reducere oppustethed i menstruationskramper . Ligeledes kan det antihistamin egenskaber også støtte i oppustethed reduktion . Den antihistamin egenskaber kan også handle for at mindske eventuelle sympatiske reaktioner på menstruationssmerter , såsom kulde-lignende symptomer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.