hvordan testosteron hjælpe muskel vækst?

Testosteron er et steroid hormon de kan findes naturligt i kroppen . Mens 96 procent af testosteron anvendes til andre formål i kroppen , de fleste mennesker koncentrere sig om hormon 's evne til at skabe fysiske forandringer . Øget testosteron vil føre til øget muskelmasse , men det kan også føre til mange problemer i kroppen , samt

Advarsel


I mange konkurrenceidræt , supplere med testosteron ses som ulovlig doping . Hvis du er en del af en idrætsorganisation , kan du tjekke med din administratorer , før du tilføjer alle nye tillæg , som kan omfatte en form for testosteron .

Fakta


Mens begge køn fremstilling testosteron i deres binyrerne , den største mængde af 19- carbon steroid hormon er skabt i Leydig-celler i testiklerne af de mandlige . Mænd producerer cirka 7 milligram om dagen, hvilket er omkring 15 gange det beløb, der produceres af kvinder . Efter testosteron går ind i blodbanen , 96 procent til 98 procent af den forbinder til proteiner kaldet albumin og globulin og anvendes til transport , nyrer og i blodbanen . De resterende testosteron , der er kendt som " frit testosteron , "er i stand til at reagere med andre celler med muligheden for at skabe krop forandrer sig . Teoretisk er den mere " frit testosteron "tilgængelige , jo bedre chance for, at hormonet kan bygge større muskler .

Effects


Forskellige undersøgelser har vist, at supplering mere end de typiske " frit testosteron " har ført til en stigning i muskel på flere forskellige måder . Testosteron har vist sig at øge muskelmassen ved at øge mængden af muskelprotein syntese i kroppen . Dette har ført til både stigningen i fedtfri muskelmasse og muskel størrelse . Testosteron , en anabolske hormon , er også blevet konstateret, at begrænse virkningerne af Cortisol , en kataboliske hormon . Øget testosteron overtrumfer den Cortisol , som normalt nedbryder muskelmasse . Testosteron har også været forbundet med en stigning i antallet af røde blodlegemer . Dette forbedrer ilt flow i hele kroppen og kan bidrage til at øge udholdenhed i atleter .

Potentielle


Der er mange uprøvede påstande om testosteron , så godt, som supplerer fabrikanterne en tendens til at henvisningen ofte . De siger , at testosteron styrker knogler med ekstra calcium . Erklærede også, at testosteron hjælpemidler visse muskler satellit celler , øger kvælstofindhold i muskler , og at det stimulerer et andet hormon IGF -1 . Alle disse påstande kan eller kan ikke være rigtigt , hvilket betyder, at de kan bidrage til virkningen af testosteron på muskelvækst .

Ulemper

En af grundene til, at testosteron tilskud , så er ildeset er på grund af den negative side virkninger . Yderligere testosteron kan forårsage en yderligere uddybning af stemmen ved at udvide strubehovedet . Det har også været forbundet med en stigning i kroppens hårvækst og et fald i hårvækst på toppen af hovedet . Mens uprøvede har testosteron kosttilskud været knyttet til tilfælde af raseri , og der er spekulationer om, at de var involveret i 2007 mordet-selvmord tilfælde af professionelle wrestler Chris Benoit .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.