hvordan vitamin en hjælper dit hår

Hvad er Vitamin A ?


A-vitamin er et fedtopløseligt næringsstof , som hjælper celle reproduktion , forhindrer anæmi , der kræves for en sund vision , hjælper udvikling og vækst af en sund foster og embryoner , og er gavnligt i forebyggelsen snesevis af andre lidelser lige fra acne til mavesår . Vitamin A er også til gavn for hårsækkene , når det er både anvendes direkte på håret, samt tages som et kosttilskud . Vitamin A kan tages som et supplement , der anvendes som en olie eller indtages ved at spise fødevarer såsom lever , søde kartofler , gulerødder , mango , spinat , broccoli , melon, mælk , tørrede abrikoser , æggeblommer og mozzarella ost .

Hvordan Er Vitamin A Hjælp dit hår ?


A-vitamin fremmer sund hår , hud og negle , men er farligt i meget store doser . Beta -caroten , men syntetiserer til vitamin A i kroppen og er ikke farligt i større doser . Det anbefales, at du tager 25. 000 IU af beta-caroten dagligt for at øge blødhed , vækst og administration af tørt, skørt hår hår , hud og negle . Hvis du gerne vil bruge lige vitamin A til at hjælpe dit hår , kan du tage 5. 000 IE vitamin A i flere dage til en uge før en særlig begivenhed til at forbedre dit hår kvalitet . Må ikke fortsætte dette regime længere end en uge eller din vilje risikerer at få leverskader og endda miste dit hår .

Vitamin A Hår regime


Du kan anvende A-vitamin direkte til dit hår . Påfør et vitamin A hår behandling for at forbedre håndteringen og udseende af dit hår en gang om ugen . Før du går i seng , bryde åbne 10 gel hætter af vitamin A og gnid mellem håndfladerne. Hvis A-vitamin gel hætter ikke er tilgængelige , knuse vitamin A eller beta-caroten tabletter til et fint pulver og tilsæt en spiseskefuld olivenolie eller anden fedtstof . Påfør vitamin A i fugtigt hår og massage grundigt . Red dit hår forsigtigt med en bred -tandede kam , indtil dit hår er helt belagt og wrap dit hoved i plast wrap . Føntørre håret inde i plastik på lave indtil hele dit hoved føles varm og tingly . Forlad vitamin A og plastikfolie om natten . Den næste morgen , skal du fjerne plastic wrap og vask håret grundigt med en pH-balanceret balsam . Gentag en gang om ugen som ønsket for skinnende , mere håndterbar hår .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.