naturlige metoder til induktion

Naturlig arbejdskraft induktion omfatter subtile men effektiv manipulationer af kroppen til at hjælpe modnes livmoderhalsen og udløse den naturlige proces af fødsel . Kvinder i de sidste faser af deres graviditet , generelt 40-42 uger, kan være opsat på at begynde deres arbejde . Udnytte naturlige arbejdskraft overtalelse teknikker , kan kvinder hjælpe kroppen spontant begynde arbejdsmarkedet processen, frem for at søge medicinske muligheder , der kan føre til arbejdsmarkedet komplikationer .

Hvorfor vælge naturlig induktion?


Medicinsk induceret fødsel , i modsætning til naturlige induktion teknikker , fører ofte til kejsersnit . Ifølge Mayo Foundation for Medicinsk Uddannelse og Forskning , når læger indlede en arbejdskraft at bruge stoffer , hvis en nødsituation ceasarian vil blive udført arbejde begynder ikke kort efter at have fulgt proceduren. Dette er grunden til at starte med naturlige induktion teknikker , som ikke forårsager vandet til at bryde , før lægemidlet induktion , er til gavn for kvinder , der hårdnakket ønsker at have vaginal fødsel .

Endvidere bekræfter den vordende moder 's Guide , en online- ressource for gravide kvinder og nybagte mødre , at kvinder inducerede medicinsk ofte bruger mere smertestillende medicin og har flere fosteret eller stå arbejdskraft . Dette generelt fører til en stigning i pincet og vakuum-relaterede fødsler . Naturlige induktion metoder ikke tendens til at øge risikoen for disse arbejdskraftintensive komplikationer , fordi de hjælper modner livmoderhalsen og indlede spontan arbejdskraft .

Metoder til Natural Labor Induktion


Nogle kvinder har hørt, at drikke amerikansk olie vil indlede arbejdskraft . Og der er en vis sandhed i denne jordemødrenes fortælling . Men det er ikke kønt : Ricinusolie indleder arbejdskraft ved at stimulere tarmene , hvilket kan medføre livmoderen til kontrakten . Der er mere behagelige måder at starte arbejdskraft , herunder samleje og nippel stimulation .

Samleje er med til at fremkalde arbejdskraft . Ifølge fødslen naturligvis en Internet ressource for kvinder , er sæd den vigtigste kilde til prostaglandiner , som forårsager livmoderhalsen til at modnes . " Sex kan hjælpe livmoderhalsen til at spile og udslette ved at deponere disse prostaglandiner på livmoderhalsen , " hjemmesiden stater. Hertil kommer , frigiver brystvorte stimulation oxytocin , det hormon , der forårsager sammentrækninger .
Mange kvinder hævder , at visse fødevarer , såsom aubergine parmesan eller krydret mad veer , hjemmesiden fødslen naturligvis samt Moderskab Corner , en anden graviditet guide , hævder , at det er basilikum og oregano i skålen , der rent faktisk starter sammentrækninger . Hertil kommer , har røde hindbær teblade været brugt i århundreder af indianere , som en livmoder tonic . Selv om dette faktisk ikke indlede arbejdskraft , hjælper det til at forberede kroppen til arrangementet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.