øjenskyller procedurer

Introduktion


Hvad enten derhjemme eller i en kommercielle /industrielle miljø , beskytte dine øjne er en vigtig opgave , når du bruger skadelige stoffer eller kemikalier . Desværre , nogle gange ulykker sker. Når irriterende finde deres vej ind i dine øjne er der to primære øjenskyller procedurer, der vil bidrage til at forhindre nogen permanent skade på strukturer dine øjne .

Eye Vaskestationer


I de fleste laboratorier eller industrielle anlæg, brug af skadelige stoffer , Der er øjenskyller stationer . Når en irriterende ind i øjet , er det vigtigt at gå til stationen med det samme og begynder at vaske øjet . For at gøre dette , skal du dreje øjet vaskehal på og placere dine øjne direkte over vandet sprøjter . Hold dine øjenlåg åbne med fingrene , så vandet renser dit indre øje . Fortsæt denne behandling i mindst 15 minutter, selvom du føler irritation har lagt sig . Afhængigt af den pågældende stof , kan du også ønsker at ringe 911 eller gå til et hospital til behandling .

Hospital Øjenskyl


I tilfælde af en alvorlig øje ulykke eller udsat for en øjenirriterende derhjemme , gå til en hospital skadestuen , hvor læger vil bruge en teknik kaldet øje kunstvanding . Dette indebærer anvendelse af sterile slanger kører en konstant tilførsel af isotonisk saltvandsopløsning hen over overfladen af konjunktivalsækken fra den indre øjenkrog til den ydre øjenkrog . En buet vandbassinet er placeret mod patientens frækhed at opkræve saltopløsning , som det løber ud af øjet . En vandtæt pad er også lagt vægt på patienten for at holde dem tørre .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.