øvelser for balder

Din bagdel er din krops foretrukne sted at gemme væk fedt for at legendariske regnfulde dage . Som sådan kan det være den sværeste del af kroppen til at forme og tone . Når den kobles med sund kost og regelmæssig hjerte-kar- motion , kan de rigtige øvelser hjælper til at tone din bagdel til at se godt ud i dine yndlingsjeans . Det bedste er, at du kan gøre dem fra komfort i din egen stue , ikke medlem af en idrætsforening er nødvendige

en balancegang


Stå med fødderne skulder bredde fra hinanden og dine håndvægte (5 til 15 £ . afhængigt af din fitness -niveau) i hver hånd , våben udvidet foran dig i skulderhøjde og håndfladerne nedad . Løft dit venstre ben et par inches bag dig ved at bøje venstre knæ . Hæv din højre arm over hovedet og hold i tre sekunder, før langsomt sænke den til udgangspositionen . Gentag denne bevægelse med venstre arm . For det bedste resultat , gør 10 elevatorer , fem på hver arm , før du skifter ben og gentage processen .

Squats


Stå med fødderne nogenlunde skulderbredde og dine håndvægte i hver hånd hvile ved siden af lårene . Har en grundlæggende squat (som om der sidder i en stol ) med din vægt på hælene og knæene ikke passerer foran tæerne . Klem dine glutes sammen som du vender tilbage til udgangspositionen . Gentag denne bevægelse fra 15 til 20 gange .

For at gøre dette grundlæggende squat sværere , kan du prøve at øge dit vægte eller antallet af knæbøjninger du laver . En anden sjov mulighed er at droppe håndvægte , og i stedet for stigende langsomt , hoppe op i luften og lander i en hugsiddende stilling .

Tryk tæerne


lagde sig ned med ryggen fladt på jorden og dine knæ bøjet i en 90 graders vinkel , lår vinkelret på gulvet, og fødderne i luften , og armene hviler ved din side . Langsomt trykke venstre tæer på jorden i 10 til 15 sekunder, og derefter skifte til højre tæer i 10 til 15 sekunder og fortsætte skifte fødder i cirka et minut ( afhængig af din fitness niveau ) . Bemærk, at hvis du føler dig smerter i nederste del af ryggen i løbet af denne øvelse , fortsætter bevægelsen uden at røre dine tæer til jorden for den samme virkning minus smerten .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.