prostata relief

Prostata sundhed er meget vigtig, da du alder , og tager passende skridt til at forhindre visse farlige betingelser er nødvendig . Men når specifikke problemer vil opstå med din prostata , skal du fritagelse fra ubehag det medfører . Behandle godartet hævelse af prostata er nemt , med et par simple ændringer , men mere farlige forhold kan kræve drastiske foranstaltninger for at eliminere truslen og lindre smerten

Massage


Massage er en af de ældste smertelindring teknikker i verden , og er blevet anvendt til et væld af betingelser . Prostata massage , også kendt som prostata malkning , er en teknik , der involverer indsættelsen af en finger eller slank og smidig værktøjet ind i endetarmen . Fingeren er buet indad mod prostata , som er placeret i bunden af urinrøret . Firmaet , men blid massage stimulerer sædafgang , da det er at rydde prostata af overskydende eller ubrugte væsker .

Kosttilskud


Der er en bred vifte af naturlægemidler og homøopatiske kosttilskud , som kan bruges til at lindre prostata , og mange af dem er sikre uden bivirkninger . Savpalme er et meget anvendt krydderurt til krympning af udvidede prostata og lindring af hyppig vandladning . Savpalme er en udbredt forsket lægeurt , og det forhindrer indblanding over produktionen af testosteron hormon . En anden stor herb at lindre spørgsmål i forbindelse med prostata er rød kløver , som er rig på antioxidanter og menes at have anti-carcenogenic egenskaber .

kostbehov


Mange gange , en simpel ændring i de fødevarer, du spiser , kan være forskellen mellem en hævede, smertefulde prostata , og en fornøjelig liv . Spise hele fødevarer anbefales , ikke kun for prostata sundhed , men til din generelle sundhed i almindelighed . Fastholdelse af en sund vægt er også nødvendigt , da fedme låner ud til hævelse af organer og kirtler i kroppen . Undgå fødevarer med et højt indhold af fedt , og undgå over-forarbejdede eller færdigpakkede fødevarer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.