som gummy vitaminer er det bedst at tage for voksne ?

Spise en sund og afbalanceret kost er designet til at give dig de vitaminer og næringsstoffer, din krop har brug for. En sund kost kan ikke være muligt for alle og kan føre til vitaminmangel . Vitaminer ofte anbefales til folk, der ikke får alle de næringsstoffer de har brug for , men nogle kan have problemer sluge en standard -vitamin . Vitamin beslutningstagere har skabt gummy vitaminer målrettet specielt til voksne

Hvem har brug for vitaminer ?


Som vi var børn , kan nogle forældre har opfordret os til at tage vitaminer . Som vi voksede til teenagere , at det er nødvendigt at tage vitaminer ofte fik overset . Gravide kvinder konstateret, at der prænatal vitaminer hjulpet i udviklingen af ufødte børn . I dag kan vi stadig befinder os behøver at tage vitaminer , men ofte forsømmer at gøre det . Hektiske skemaer ofte afholde os fra at spise rigtigt . På grund af dette , vi kan mangle visse vitaminer og næringsstoffer i vores kost .

Ting at overveje


Hvis du har problemer med at synke regelmæssig vitaminer eller har en aversion for smagen eller lugten af standard vitaminer , en gummiagtig vitamin alternativ kan være noget for dig . Hertil kommer, at hvis du har problemer med at synke kan du opleve, at det klæbrige konsistens af vitaminer er mere gavnligt. Tal med din læge , før du begynder et nyt vitamin regime , som han kan have specifikke retningslinjer eller anbefalinger til dig baseret på andre omstændigheder, såsom medicinske tilstande eller receptpligtig medicin , du i øjeblikket tager . Bestemme, hvordan gummy vitamin vil interagere med andre vitamin-eller supplere , at du tager . Konsultere din læge eller sundhedspleje udbyder for yderligere oplysninger og for at sikre, at du er inden for retningslinjerne .

The Best Gummy vitaminer til Take


Selv om der ikke er en bedste af det bedste klæbrige vitamin , er det vigtigt at se på dine ernæringsmæssige behov , og hvad din kost er mangler . For nogle voksne , der bor en on- the-go livsstil , en komplet gummiagtig vitamin med de grundlæggende vitaminer , der er indeholdt i det ville være ideelt . For andre kan en gummiagtig vitamin , der giver mere calcium eller anden særlig vitamin være bedre egnet til deres brug . Kvinder kan opleve, at de har brug for mere calcium for at forebygge knogleskørhed . De bedste gummy vitamin vil være en, som du vælger er baseret på smag , konsistens , og hvor godt det giver vitaminer og næringsstoffer, du behøver.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.