søsyge behandling

Selv gå på en krydstogt eller en fisketur kan være en sjov oplevelse , der absolut er en mulighed for , at du kan få syg . Søsyge er forårsaget af din krop at blive udsat for et miljø, hvor dine bevægelser varierer fra, hvad du forventer det skal være. Søsyge kan gøre dig svimmel , træt og uklarhed

Overvindelse Søsyge


Hvis du er på en båd og begynde at begynde at føle sig syg , så tænk på , hvor meget vand du har drukket . Hvis du selv er lidt dehydreret , din krop er mindre effektiv ved at være i stand til at overvinde stress en sejltur gaver. Begynder at drikke vand. Tag konsekvent , små slurke . Drikke for meget vand på én gang kan gøre dig syg .

Bo ud i den friske luft . Hvis du er på et krydstogt , sidde på dækket eller stå ved rælingen og finde en plads i den afstand, du kan fokusere på . Holde sig ude af kabinen for at lade vinden at blæse på dit ansigt og tage i den friske luft .

Undgå andre , der også er søsyg . Søsyge tendens til at have en dominoeffekt . Hvis du føler dig syg , holde sig væk fra andre til at sørge for , at du ikke kan høre eller se dem kaste op . Se dette vil øge sandsynligheden for, at du kan kaste op så godt.

Må ikke ligge ned . Selv om du måske ønsker at ligge ned , er det meget nemmere at komme over søsygen ved løbende . Bekæmpe trangen til at være på ryggen og i stedet forsøge at fokusere på de resterende semi-aktive . Dette kan hjælpe din krop at tilpasse sig den søsyge .

Undgå Søsyge


Rest godt aftenen før du går ud på havet. En person, som er træt , er mere tilbøjelig til at blive søsyg . Det er en god ide at forberede alt hvad du behøver for turen tidligt på dagen for at sikre, at du ikke behøver at være længe oppe at udarbejde.

Hold dig væk fra fedtet eller sure fødevarer . Hvis de fødevarer i maven er tunge , er du mere modtagelig for at blive syg på en båd eller et skib . Heavy fødevarer bør undgås i flere timer , før en båd tur . Når de spiser morgenmad , undgå fødevarer som vafler , pandekager , æg , pølser og bacon . Det er bedre at vælge ikke-sure fødevarer såsom druer , bananer og æbler .

Det er vigtigt at spise noget , før en tur , men overspisning er aldrig en god idé . Mens du bør undgå fødevarer, der er fedtede , betyder det ikke , at du skal springe spise helt . En mave , der er tom , kan være lige så tilbøjelige til at søsyge som en mave, der er fuld af tung mad . Husk at spise tidligt om morgenen , hvis du går på en formiddag bådtur til at sikre din mave har nok tid til at starte behandlingen af fødevarer .

Der er nogle lægemidler , som kan bidrage til at undgå søsyge . Nogle mennesker tager medicin som Dramamine eller Bonine en time eller to før de sejlede . Disse lægemidler kan gøre dig døsig . Medicin , der indeholder ingrediens cyclizin kan også tages . De kan være mindre tilbøjelige til at gøre dig døsig .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.