tegn og symptomer på graviditet før en forpasset periode

Graviditet , om din første gang eller din fjerde gang , sætter kan på en lang række ændringer , fra det øjeblik undfangelsen finder sted. Selvom du måske ikke i første omgang bemærker nogen ændringer , efterhånden din krop kan begynde at ændre sig, hvilket giver dig et par tegn på, at du kan være gravid , før du selv får din menstruation

Træthed


Du kan begynde at føle sig træt tidligt i graviditeten . Ifølge Mayo Clinic , kan det være skrevet med kridt til en stigning niveau af progesteron i kroppen , som opstår tidligt i graviditeten .

humørsvingninger


Going af grin det ene sekund til grædende det næste kan være et tegn på graviditet . Humørsvingninger er et almindeligt symptom på gravide kvinder i deres første trimester . Forhøjelsen af hormoner kan medføre dramatiske humørsvingninger i en kvinde .

Implantation Blødning


Når ægget sætter sig til livmoderen , kan en kvinde oplevelse implantation blødning . En kvinde kunne almindeligvis forvekslet dette for en lys periode , da det er en meget let flow og ikke vare så længe .

brystspænding


brystspænding eller ømhed kan være et tegn på graviditet , før en forpasset periode så godt. Desuden kan en kvindes bryster føler også hævet eller større . Dette skyldes i høj grad af tilstrømningen af hormoner i hele kroppen .

Oppustethed

Oppustethed er almindeligt hos kvinder , der venter på deres tid, men hvis du bemærker , at oppustethed ikke går væk , det er en tidlig advarsel tegn på , at du kan blive gravid .

vandladning

Du kan finde dig selv som hyppigt badeværelse rejser inden fremkomsten af din menstruation . Dette er fordi din krop er tilpasning til de nye baby og øger mængden af væsker . Ændringerne din krop oplever fører til hyppig vandladning .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.