tilstoppet næse retsmidler til børn

Børn har en særlig hård tid med forkølelse og tilstoppet næse . Del af dette er , fordi der er få medicin , der fungerer godt for dem , og stort set fordi de ikke forstår , hvorfor de føler sig elendigt . Yngre børn og babyer har de mest vanskelige tid , da de normalt ikke forstår at blæse deres næse , en lindrende indsats , at voksne tager for givet

Medicin


Der er en række medikamenter , der er godkendt af U. S. Food and Drug Administration ( FDA ) til brug med børn over to år. Den medicinske samfund er debatterer hvis aldersgrænsen for kolde medicin bør hæves til så højt som seks år gammel . Undersøgelser udført i 2007 af føderale eksperter har vist, at koldt medicin kan have nogen positiv effekt for personer under 12 år . Pr. 202C FDA har ikke besluttet at hæve aldersgrænserne og gennemgår yderligere undersøgelser . Forældre bør beslutte, om de føler at fordelene ved decongestant medicin opvejer de potentielle risici . Pseudoephedrin er den mest almindelige decongestant i brug for at børn i dag . Det fås i flydende eller tyggetabletter former . Mindre tvivlsom medicin som acetaminophen eller ibuprofen kan bruges til at lindre smerter og feber efter behov . Nogle menthol bryst cremer kan også bruges på spædbørn og børn . Kig på producentens advarsler , før du bruger dem .

Andre Retsmidler


En kølig tåge luftfugter kan fugte nasal passager og løsne nogle hoved overbelastning , hvilket gør det nemmere og mindre smertefuldt at trække vejret . Drikke masser af væske har en lignende effekt , idet den hydrater kroppen generelt . Saltvand dråber kan bruges på egen hånd eller med en suge pære . Hvis du vil bruge en pære , sted et par dråber af saltvand i næsen . Klem pære og læg den forsigtigt ind i næsen . Slip pære , og det skal suge nogle af overbelastning fra næsen.

Sovende


Natten er ofte det sværeste tidspunkt på dagen for børn med en forkølelse. De kan synes fuldkommen lykkelig i løbet af dagen , men synes at blive meget syge pludselig i aftentimerne . For at gøre dit barn behagelig for sengetid , er det bedst at tage en all- of-the-ovennævnte fremgangsmåde . Et varmt bad med damp kan bidrage til at rydde bihuler og løsne overbelastning . Følg et bad med brystet creme godkendt til brug med børn . Hvis hun stadig synes at have en stor trængsel, kan du prøve et par dråber af saltvand enten med eller uden pære suge . Give barnet en passende dosis af ibuprofen eller paracetamol med et glas vand , og undgå mælk hvis det er muligt , da det fremmer slim . Hold en luftfugter , der kører i sit soveværelse natten . Hjælp af alle disse metoder, og bør give dit barn , og du nok lettelse at få et par timers søvn .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.