hvordan man kan stimulere appetitten hos de ældre

Under den normale aldringsproces . sanser af lugt og smag tilbagegang , der bidrager til et tab af glæde ved at spise Denne proces kan resultere i et tab af appetit hos ældre og kan forværres ved fysisk og /eller følelsesmæssige sygdomme eller tilstande . Finde succesfulde metoder til at stimulere appetitten for de ældre kan bidrage positivt til deres fysiske og psykiske /følelsesmæssige trivsel .
Ved at stimulere den ældres følelse af lugt og smag , kan disse naturlige appetit stimulerende midler producere det positive resultat , du søger .

stimulere appetitten med krydderier og krydderurter


1 .
Tilføj kanel som aroma til retter såsom korn og buddinger , eller som en te . Kanel brød , muffins og ruller kan flavorful tilføjelser til et måltid eller som en mellem-måltid mellemmåltid .
Som et alternativ eller supplement til anvendelsen af kanel i en fødevare eller som en drikkevare , sætte en eller to kanelstænger i en gryde med vand . Simre på komfuret til at frigive duft af kanel .
to .

Ingefær kan bruges på flere måder at stimulere appetitten for de ældre .
Slice en 1/4-inch stykke frisk ingefær rod , der skal tygges .
Udbuddet ginger ale , før måltiderne eller sammen med et måltid , kan stimulere appetitten og reducere eventuelle mave brækreflekser . Kontroller etiketten på ingefær ales , inden de køber , da mange af de mærker ikke indeholder egentlige ingefær .
Brug en hvidløg trykke på for at presse saften ud af frisk ingefær . En eller to spsk af denne saft , blandet med vand ( som juice kan være stærk ) , kan stimulere appetitten og reducere kvalme eller brækreflekser .
3 .
Gør lavendel te , enten fra en tepose eller 1 til 2 tsk tørret lavendel blomster i 1 kop vand . Kog blandingen i 5 til 10 minutter, derefter hældes i en kop . Denne te kan indtages 1-3 gange om dagen .
4 .
Gør pebermynte te med 1-2 te poser af pebermynte te eller tilføje 1-2 tsk tørret pebermynte blade i en kop vand . Kog blandingen i 5 til 10 minutter, derefter hældes i en kop . Denne te kan indtages som ønsket dagligt .

5 .
Cranberry kan bruges til at stimulere fordøjelsesenzymer i munden for at stimulere appetitten .
Op til 16 ounce ren tranebærsaft-ikke cocktail juice-en dag i delt beløb kan bidrage til at øge appetitten . Hvis den rene tranebærsaft er for syrlig , tilsættes sødemidlet Stevia at smage eller fortyndes med vand .
Cook friske tranebær og server med et måltid dagligt .

gode råd og advarsler


 • Andre foranstaltninger bør overvejes , hvis disse naturlige retsmidler ikke fremstiller en forbedring i appetit . Rådføre sig med en sundhedspleje udbyder for yderligere idéer .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.