fordelene ved kunstig befrugtning

Kunstig befrugtning giver fordele for mennesker , der ønsker at få et barn , men kan ikke forestille for en eller anden grund . Først og fremmest , kunstig befrugtning tilbyder infertile par chancen for at starte en familie . Kvinder, der vælger at forblive single , men ønsker at have et barn også bruge kunstig befrugtning for at blive gravid .
Der er to forskellige typer af procedurer, der anvendes i løbet af kunstig befrugtning . Den første indebærer indsættelse sædcellen direkte ind i livmoderhalsen ( intracervical inseminering eller ICI ) , og de fleste ligner naturlige samleje , det er fordi sædcellerne stadig behov for at rejse til livmoderen på deres egne til befrugtning kan finde sted . . Den anden procedure indebærer indsættelse sædcellen direkte ind i livmoderen ( intrauterin insemination , eller IUI ) , hvilket øger chancen for befrugtning , fordi sædcellerne ikke behøver at rejse til livmoderen på deres egne

Omkostninger


Sammenlignet med andre fertilitet procedurer , såsom in vitro fertilisering ( IVF ) , er kunstig befrugtning relativt billig . National Infertilitet Association ( se referencer) rapporterede , at de gennemsnitlige omkostninger for en cyklus af IVF er $ 8. 158-men andre skøn at køre langt højere-og for en cyklus af kunstig befrugtning , $ 865 . Nogle forsikringsselskaber vil dække en del af omkostningerne .

Side Effects


Kunstig befrugtning er mindre invasiv end andre fertilitetsbehandling metoder og har færre bivirkninger . Sommetider fertilitetsmedicin er ordineret til kvinden , manden eller begge dele, men ikke altid . Proceduren er også smertefri .

indstillinger


Oftest ægtepar vil bruge mandens sæd til kunstig befrugtning , men hvis der er sundheds- eller fertilitet problemer med manden , eller en kvinde, der ønsker at få et barn ikke har partner , at enkeltpersoner kan vælge at bruge en sædbank . Sædbanker skærm deres donorer omhyggeligt , og donorer underskriver juridiske former og afkald på alle forældres rettigheder . Ofte kvinder eller par kan vælge donor baseret på fysiske egenskaber , sundhed , og selv temperament og religion .
En anden mulighed , der tilbydes ved kunstig befrugtning er brugen af donoræg , hvis kvinden ikke kan producere sunde æg på hendes egen .

Tættest på Natural


Kunstig befrugtning giver mulighed for naturlig befrugtning kan finde sted i kroppen . Dette aspekt appellerer til par , der ønsker at skabe en baby på en måde, der er tættest på traditionel samleje .

Screening

Uanset om sæd anvendes til kunstig befrugtning kommer fra manden , en sædbank , eller en anden donor , det er altid vaskes og afprøves, inden inseminationen for at mindske risikoen for at skulle passere genetiske defekter på barnet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.