hjem afhjælpe for feminin kløe

Feminin kløe er ubehageligt og pinligt . Det er en kløe du ikke kan ridse , i hvert fald ikke i offentligheden, men der er nogle måder at afhjælpe problemet derhjemme . Årsagen til feminine kløe kan være en infektion såsom trichomoniasis eller en gær infektion , men nogle gange feminine kløe opstår på grund af vaginal tørhed eller cykliske hormonelle forandringer . Hvis det klør driver dig til vanvid , så prøv disse hjem retsmidler til at gøre det gå væk :

1 .
Anvend is eller en kold komprimere til øjeblikkelig lindring af kløe . Dette er specielt effektivt om natten , når kløen er mest intens .
2 .

Fyld en lavvandet badekar eller SITZ bad med varmt vand og en halv kop salt . Rør rundt, indtil salt opløses , så sæt dig i vandet i 10 til 15 minutter . Mens du sidder , indsætte din finger ind i skeden for at lade den varme saltvand gå indenfor . Gør dette før sengetid for to nætter . Saline er effektivt mod flere typer af infektioner .
3 .
Spis 1 kop yoghurt om dagen . Sørg for, yoghurt ikke indeholder sukker, og at det har levende acidophilus kulturer i det . Acidophilus hjælper med at kontrollere svampen , der forårsager gær infektioner .
4 .
Spred yoghurt på en tampon og lad tampon i et par timer . Hvis du har en tom applikator fra vaginal stikpille medicin , fylde applikator med yoghurt og fryse det . Sæt den frosne yoghurt direkte ind i skeden én eller to gange om dagen . Du kan også anvende yoghurt på vulva at hjælpe med at lindre eksterne kløe .

5 .
Skyl din vagina med varmt vand blandet med 2 spsk cider eddike to gange om dagen i to dage .

6 .
løsthængende tøj til at holde din vagina kølig og tør , og bære 100 procent bomuld underbukser , så huden kan ånde . Hvis du sidder en masse i løbet af dagen , stå op og gå rundt hyppigt for at holde din vagina bliver for varm .
7 .

Gå til lægen , hvis ingen af disse løsninger er effektivt efter to dage . Du kunne have en infektion , der hjem retsmidler ikke kan helbrede .

gode råd og advarsler


 • Feminin kløe kan også være forårsaget af allergi over for latex eller duftstoffer i sæbe eller vaskemidler .
 • Brug ikke douches , spray eller andre feminine produkter, der indeholder duftstoffer . Disse er unødvendige , ineffektive og de irritere skeden . De kan også forårsage en allergisk reaktion , der vil gøre dig kløe . Undgå at ridse et feminint klør . Skrabe irriterer den sarte hud omkring vulva , og det bare gør problemet værre . Det kan også gøre kløe holder længere , fordi du kan lave meget små nedskæringer i din hud , der vil klør som de helbrede . Afstå fra at have samleje , når din vagina er kløe . Vaginalt samleje irriterer sart hud , og du ikke ønsker at videregive en infektion på din partner eller gøre din infektion værre .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.