hormonel ubalance , som forårsager kropslugt

Kropslugt er en stor turnoff . Lugten er dårlig , og det er et tegn på , at personen er uhygiejniske . Men i mange tilfælde kan folk med kropslugt ikke gøre for det . Mange tilfælde af kropslugt er forårsaget af hormonelle ubalance

Ætiologi


Et menneske har en lugt , fordi der er bakterier i hans krop . Bakterier trives i fugtige områder , og når en person sveder , skaber han et miljø, hvor bakterier kan vokse . Kropslugt er generelt lugten af bakterier vokser på huden , fordi sved selv har ingen lugt . Det er derfor, kropslugt er stærkere i fugtige steder : under armhulerne , mellem tæer og lysken . Hannerne har som regel stærkere kropslugt end kvinder på grund af den androgen hormon og en vis form for bakterier i huden . Mens nogle kvinder har også disse bakterier , deres lavere androgen produktion blandet med progesteron og østrogen ikke giver den samme grad af kropslugt . I de fleste tilfælde af kropslugt , eliminerer forbedret hygiejne problemet , men der er tidspunkter, hvor årsagen er hormonal og en medicinsk situation eksisterer.

Hormoner og Kost


Hormoner spiller en vigtig rolle i vores kroppe og liv . Hormoner gør os vokse , og hjælpe vores indre organer og stofskifte fungerer korrekt . Enhver snag og vores kroppe lider lidelser lige fra kretinisme til humørsvingninger , infertilitet til overdreven stress , hyperthyroidisme til ekstreme sex . Kost og svær spiseforstyrrelser som bulimi og anoreksi nervosa kan tvinge kroppen til at fjerne en stor del af affald til balance i kroppen stofskifte . Herved kan sved være overdrevne og kropslugt vil medføre .

Miljø


Der er stoffer omkring os , at vi uforvarende indtager , som påvirker vores stofskifte . Spor af tungmetaller , kemikalier fra herbicider , pesticider i planter , gift fra plast mad containere og stoffer fra det vand, vi drikker, og den luft, vi indånder kan have en negativ indflydelse på vores hormonbalance . Den ordinære tin kan i forarbejdede fødevarer er blevet rapporteret , for eksempel , indgyde til østrogen-lignende hormoner i kroppen , hvilket får kroppen til at reducere produktionen af østrogen .

Stress og overgangsalder


Hvad enten forårsaget af fysiologiske , følelsesmæssige eller miljømæssige årsager , kan stress skabe ravage med adrenalin kirtel , der forårsager hedeture , allergier , kronisk træthed , søvnløshed og overdreven svedtendens . Den normale niveau af progesteron og østrogen er whacked ud af balance ved overgangsalderen , så i løbet hedeture af overgangsalderen , kan urimelig svedtendens forekomme , hvilket resulterer i kropslugt .

Kilde Hormonernes

Hormoner er produceret af kirtler , så hvis du ikke kender kilden til dine hormon ubalance , men tror du har en , se en læge, da hormon og glandulære problemer kan være alvorlige og udsætte underliggende sundhedsmæssige problemer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.