hvad der forårsager tendinitis ?

Tendinitis er en tilstand karakteriseret ved smerter og ubehag i nærheden af en fælles og er forårsaget af irritation af en sene . Tendinitis er almindelig i albuen , ( også kaldet tennis albue ) håndled og langs bagsiden af hælen i achillessene . Tendinitis kan føre til alvorlige gener eller endda sener brud hvis venstre ubehandlet . Ethvert område er ramt af senebetændelse , bør hvile straks , således at problemet ikke er forværret . Normalt årsagen til tendinitis vil være let synlige

gentagen brug


En af de mest almindelige årsager til tendinitis er gentagne stress på senen , hvilket fører til irritation og betændelse . Enhver bevægelse du foretager gentagne gange , at stammer en sene kan føre til tendinitis . For eksempel svinger repetitivt en tennisketsjer kan forårsage tendinitis i albuen . Da sports -og manuelt arbejde kræver ofte gentagne bevægelser , atleter og arbejdere er sårbare over for udviklingen tendinitis .

Skade


Gentagne brug fører til akkumulerende skade sener over tid , men en akut skade kan medføre tendinitis i en kort periode . En alvorlig fælles forstuvning , knoglebrud eller en trukket muskel kan føre til udbrud af tendinitis , især hvis du ikke giver skader tilstrækkelig tid til at helbrede , inden de genoptager aktiviteten . Udfører aktiviteter såsom vægtløftning eller andre sportsgrene kan føre til højere priser af skaden og tendinitis .

Arthritis


Leddegigt , som er karakteriseret ved smertefuld betændelse i leddene , kan føre til tendinitis . Da sener løber gennem muskler , men det ender sener er i nærheden led , betændelse og smerter forårsaget af reumatoid arthritis kan sprede sig til sener og potentielt føre til tendinitis . Undertiden smerter fra gigt kan overskygge det senebetændelse , så tendinitis ikke er diagnosticeret let .

Gout


Gigt er en tilstand, hvor kroppen oplevelser akutte smerter og betændelse på grund af et overskud af urinsyre i kroppen . Områder, der berøres af gigt kan være meget smertefuldt selv til den mindste berøring . Betændelse gigt årsager kan forårsage tendinitis , når det sker i nærheden af modtagelige sener .

Alder

En af de vigtigste risikofaktorer for udvikling af tendinitis er alder . Når kroppen bliver ældre, bliver sener mindre fleksible og mere tilbøjelige til at stamme og skade fra gentagen brug . Årsagen tendinitis ofte manifesterer sig i yngre mennesker er , at de har tendens til at deltage i fysisk krævende aktiviteter . På grund af formindsket styrke og fleksibilitet , en ældre person , selv en der undgår meget krævende aktiviteter , må forventes at have problemer med tendinitis når de udfører opgaver på en moderat eller lys aktivitetsniveau.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.