hvad er årsagerne til dårlige arbejdsstillinger ?

Mennesker med dårlig kropsholdning er ofte menes at have lidt at ingen tillid eller selvværd . Efter alt, din krop , hvordan du bærer har meget at gøre med, hvordan folk opfatter dig . ikke kun en god kropsholdning kommer på tværs som stærke og selvsikre , men også det bidrager til at styrke musklerne omkring rygsøjlen og neck. Following er nogle af de grundlæggende årsager til dårlig kropsholdning og hvordan man kan løse problemet :

dårlig ernæring


Ernæring har meget at gøre med hvor godt du føler og ser . Den gamle mundheld , "du er hvad du spiser " er populært for en grund --- ryggen og ben skal næringsstoffer til at vokse stærkt og lige . Mangel på D-vitamin , calcium og protein vil have en negativ indvirkning på dine knogler og muskuløs system . Fejlernæring vil også svække dit skelet struktur og kan føre til knogleskørhed senere i år .

Sygdom


Ligeledes er forekomsten af sygdommen har en svækkende effekt på dine knogler og muskler . Enhver tilstand , der svækker immunsystemet , afløb næringsstoffer fra kroppen eller skaber dårlig cellevækst vil være skadeligt i det lange løb .

Skoliose --- opkaldt efter det græske ord " skævt " --- er en medicinsk tilstand , ikke en sygdom , der spiller ravage med ryggen ved at skabe en smertefuld , lateral kurve . To procent af kvinderne og 0,5 procent af mændene er berørt , de fleste tilfælde er fanget i ungdomsårene . Årsager kan være fra medfødte deformiteter, rygmarvsbrok , muskelsvind og andre neuromuskulære forhold . De fleste tilfælde , 80 procent , er --- idiopatisk --- årsag ukendt . Adam 's Forward Bend Test er en overfladisk test for skoliose , jeg som patienten læner sig frem i en 90- graders bøjning og stammen er kontrolleret for skævhed. Behandlingen er observation , ortopædiske skinner , eller kirurgi .

Skader


Breaking knogler , dårlig sårheling , og ujævn ben kan være medvirkende faktorer i retning af dårlig kropsholdning . Selv efter en knogle pauser og re-heler, kan det tilstødende muskler skrumpe , og den tilskadekomne har tendens til at ændre hans skridt eller den måde , han går til at beskytte dette område . Alt dette skaber en ubalance , der forårsager en afvigelse i den måde, man bevæger sig , sidder og står

Stress Tension


To af kroppens frygtede syndere til sundhed : . stress og spændinger , helt sikkert påvirke den måde, vi bære os selv. Ulykkelige mennesker luns over , træt folkens kurve ind i sig selv og stress viser gerne vægten af verden på vores skuldre . Gentagne adfærd som denne skaber muskelsvaghed , dårlig vejrtrækning vaner , og den manglende evne til at bevidst stå oprejst .

Gentagen Behaviors

Yderligere dårlige " positur " vaner omfatte arbejder ved en computer i mange timer , spille videospil eller kørsel i lange perioder . Alle disse faktorer bidrager til vores manglende evne til at holde vores Torner lige . Visse jobs også føre til rygsøjlen træthed , såsom terapi holdninger eller kiropraktik arbejde , som kræver bøjet over i længere perioder .

dårligt selvværd

Hvad , hvordan du tænker om dig selv har at gøre med kropsholdning ? Rigeligt. Teenagere er store lovovertrædere . Unge piger kan være genert om at få bryster , og vil forsøge at se mindre iøjnefaldende ved caving deres kister i. Drenge , der ikke har lært at vokse ind i deres højde , kan fornemmelse over at kommunikere med andre .

Dårlig Indretning Sko

Kvinder , der bruger en masse tid med at gå rundt i tre-tommer høje hæle er sandsynligvis skaber kaos med deres kropsholdning . Sko , der bærer ujævnt på grund af overpronation --- pronation er et symptom på foden rullende ind og udfladning buen --- kan helt sikkert skabe dårlig kropsholdning .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.