hvad er cæsium bruges til?

Cæsium er en blød , hvidgrå metal . Antallet en måde at få cæsium er gennem pollucite , en sjælden mineral . De kan findes i Maine og North Dakota . Amerikanske malme af pollucite indeholder normalt 13 procent cæsium oxid

Metal


Cæsium er en form for metal og vil smelte ved lav temperatur . Cæsium smelter omkring 82 grader F. Cæsium er en meget gerne Merkur i dette tilfælde. Det er en alkalisk metal , og derfor reagerer eksplosivt til koldt vand .

Isotoper


Cæsium har 39 isotoper . Dette er mere end de fleste af de øvrige elementer . Atommasserne af cæsium isotoper varierer fra 112 til 151 . Der er kun én isotop , der er naturligt stabil , mens det meste af resten har halveringstider . Cæsium , med alle dets isotoper , der anvendes til fission og atomprøvesprængninger .

Funktion


Cæsium bruges i fotoelektriske celler og andre instrumenter. Cæsium har forbindelser , der bidrager til at gøre keramik og glas . Cæsium -137 hjælper behandle mange typer af kræft som f. eks brachy terapi . Brachy terapi er en form for strålebehandling , hvor lukkede strålekilder levere stråling .

The Body


Cæsium kan bringes ind i kroppen ved at spise fødevarer , drikkevand eller simpelthen at trække vejret . Cæsium reagerer med kroppen ved at distribuere lige i hele kroppen . Antallet én måde cæsium deponeres internt , er gennem gastrointestinale absorption

Sundhed

Cæsium har en effekt på sundheden . mere ondt end godt . Cæsium -137 har en stærk mængde af gammastråling , der er forbundet med det . Dette skaber en fare for din krop . De sundhedsmæssige bekymring er fra både gamma stråling og beta- stråling, cæsium bærer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.