hvad er de gennemsnitlige omkostninger prænatal pleje ?

Del af at have en sund graviditet tager vare på dig selv gennem ordentlig kost og motion . En anden del af at have en sund graviditet bliver ordentlig prænatal pleje . Du kan få din prænatal pleje gennem en læge eller en jordemoder , men enten måde , der er omkostninger forbundet med det . Hvis du aldrig har haft en baby , og spekulerer på, hvad de gennemsnitlige omkostninger for prænatal pleje er , her er hvad du kan forvente at betale , og hvad der påvirker prænatal pleje omkostninger

Besøg


De fleste af prænatal pleje kommer i form af besøg til en læge eller jordemoder . Både læger og jordemødre følger mønstret for at se en gravid kvinde en gang hver måned i den tidlige graviditet , én gang hver anden uge i de sidste tre måneder , og en gang hver uge i den sidste måned eller deromkring af graviditeten . Dette sædvanligvis arbejder ud til omkring 14 besøg , som hver især koster en gennemsnitlig $ 133 dollars --- det samlede beløb for besøg er således omkring 1. 862 $ . Det er typisk til at betale omkring $ 2. 000, afhængigt af varianser i afgifterne fra udbyder til udbyder og stat til stat .

Tests


De fleste fagfolk, der giver prænatal pleje anbefaler mindst flere køreprøver. Disse omfatter test for gruppe B streptokokker og svangerskabsdiabetes . Laboratorie arbejde med disse tests ofte indgår ikke i kostprisen for den prænatale kontoret besøg . Disse tests kollektivt kører normalt opkaldsafgifter på $ 1. 000, men prisen kan stige , hvis graviditeten er høj risiko ( som kræver flere tests ), eller hvis den gravide kvinde vælger frivilligt test som dem , der registrerer genetiske anomalier .

ultralyd


ultralyd normalt anvendes under prænatal pleje til at bestemme gestationsalder og sørge for, at de fysiske strukturer i udviklingslandene baby er ved at danne korrekt . Selv hvis en ultralyd er ikke gjort for at bestemme gestationsalderen , det er almindelig praksis at gøre en ultralyd ved 20 uger, med efterfølgende ultralyd gøres , hvis et problem er fundet med barnet , der skal overvåges nøje . Hver af disse ultralyd koster mellem $ 160 og $ 360, med den gennemsnitlige udgift bliver 200 dollars.

Medicin


Nogle kvinder har brug for at være på medicin i løbet af deres graviditet . Disse medikamenter kan være relateret til jern eller glucose niveauer , eller de kan behandle en sygdom , som moderen kan have , som ikke bør videregives til barnet . Disse medikamenter kan koste alt fra $ 20 for en enkelt antibiotikum til flere hundrede dollars , med generiske mærker er billigere end navn mærker. Anden medicin , der skal indregnes , er prænatal vitaminer , som koster omkring $ 9 per måned afhængig af mærke .

Overvejelser

Generelt tenderer opmærksomhed fra en jordemoder at være en smule billigere end fra en læge . Dette er fordi jordemødre generelt ikke gøre så mange tests som læger gør . Men , jordemødre anbefaler stadig test , når de føler, at der er et problem med graviditeten , og de kan anbefale , at deres klienter supplere deres vitaminer og besøg med ting som kiropraktik pleje , urteteer eller cremer , hvoraf ingen er medtaget i kostprisen for besøg . Derudover kan og sygesikring programmer påvirke beløb, der betales for pleje --- hvis man kvalificerer sig til en bistandsprogram eller har en god forsikring , så udgifterne til pleje falder betydeligt , fordi nogle af de afgifter, vil blive dækket , enten helt eller delvis .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.