hvad er en nasal knogle anspore ?

Bone Sporer , også kaldet osteophytes , er ekstra knoglevækst langs naturlige , præ-eksisterende ben . Nasal knogle Sporer er , når disse knoklet vækster udvikle sig i næsehulen eller næse .

Hvis kroppen sanser , at der er nogen form for svækket tilstand , den forsøger at reparere sig selv . Når dette er forbundet med knoglerne , ben Sporer forekomme . Dette er forårsaget af mange forskellige medicinske tilstande . Det er også forårsaget af regelmæssigt tilbagevendende pres , eller at der anvendes på et område nær knoglen. Enhver form for stress på en knogle område kan forårsage en knogle anspore . .

Nogle gange , når en næse er brækket eller knækket , en knogle anspore vil vokse i løbet af helingsprocessen

Beliggenhed


Bone Sporer dannes på gulvet i næsehulen . Maxillære crest , der løber langs midt på gulvet i næsen , er også en placering, der nasal knogle ofte Sporer udvikle sig.

afveg Septum


Ofte en afbøjet septum er årsagen til den ekstraordinære knoglevækst . Dette kan være på grund af det pres, septum , der er off center er årsag til det område af knoglen i næsen , der bliver presset mod den afveg septum . Forskellige former for skade , der har puffet den brusk ud af sted nogle gange give en afbøjet septum . I dette tilfælde næseben anspore kan begynde at udvikle , når kroppen er i første omgang forsøger at helbrede sig selv .

En knogle anspore kan også være årsag til septum at blive skubbet væk centrum.

Effects


Næsebenshyperplasi Sporer sommetider gå upåagtet hen og udiagnosticerede . Ben Sporer kan sommetider forårsage næseblod eller nasal-luftvejsobstruktion . Dette kan føre til åndedrætsbesvær .

Næsebenshyperplasi Sporer kan skabe alvorlige hovedpine . Hovedpine , der er forårsaget af knogle Sporer kan diagnosticeres som migræne før opdagelsen af den overskydende knoglevækst .

Næsebenshyperplasi Sporer kan røre eller stikke i siderne af flådens hulrum . Næsebenshyperplasi Sporer også forårsage smerter, når dette er tilfældet .

Nogle gange næseben Sporer kan være årsag til sinus smerte .

Specialist


En nasal knogle anspore ofte diagnosticeres og behandles af en øre , næse og halslæge ( ENT ) . En generel praksis læge kan muligvis til at diagnosticere og behandle nasal ben Sporer , men disse sager typisk henvist til ENT specialist .

Behandling

Hvis den nasale ben Sporer er årsag eventuelle negative virkninger, kan de har brug for at blive behandlet . Podning eller fjernelse af de ekstra og potentielt skarp og stikke knogler stikker ud fra nasal knoglen er behandlingsmetode for nasal ben Sporer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.