hvad er en over -the - counter neglesvamp behandling ?

Neglesvamp kan være relativt svært at behandle , fordi de svampe og gær sporer , der kan forårsage infektioner , der faktisk lever under negleroden , hvor det er svært for topikale medikamenter for at nå . Over-the- counter neglesvamp behandlinger sælges på de fleste købmænd , nogle købmandsforretninger og apoteker :

Funktion


De fleste over -the-counter ( OTC ) neglesvamp behandlinger dræbe svamp på overfladen af neglen og den omkringliggende hud , men er ikke i stand til at nå og dræbe svamp infektion dybt under neglen . De virker ved at hæmme svampevækst og forhindre, at ikke-inficerede nye vækst af neglen bliver smittet . Nogle OTC medicin har også fugtighedscreme eller antibakterielle egenskaber til yderligere at fremskynde helingsprocessen .

Typer


OTC medicin for neglesvamp kommer i forskellige former . Den ene type er anti-svampe creme eller lotion , som spredes på overfladen af neglen og huden omkring den inficerede negl . Der er også maling-for væsker , hvoraf nogle tør som en neglelak . Andre er fedtet og suge ind i vævet omkring neglen , samt neglen selv .

Overvejelser


OTC neglesvamp behandlinger anses sikrere end recept anti-svampe medicin , fordi de er vant topisk til behandling af negle eneste , og anvendes direkte på det inficerede område . Nogle anti-svampe receptpligtig medicin , aktuelle og mundtlige , kan indebære en risiko for hudirritation og leverskader .

Tidsramme


OTC neglesvamp behandlinger arbejde at hæmme væksten af svampen , og i nogle tilfælde , bakterier . De standser infektionen breder sig til den nye del af neglen , da det er formning og vokser . Visse forbedringer i kvaliteten af neglen kan være synlig i de første par uger for at benytte et OTC behandling . For at forhindre en gentagelse , bør behandlingen fortsætte , indtil den sunde negle helt har erstattet de berørte neglen .

Misforståelser

Mange mennesker går ud fra , at fordi en OTC neglesvamp behandling anvendes topikalt , vil det ikke behandle svampen så effektivt som en mundtlig receptpligtig medicin . Fordi oral medicin typisk ikke tages for varigheden af genvækst af neglen , reinfektion er almindelig . OTC anti-svampe behandlinger typisk anvendes, indtil der ikke er nogen tegn på infektion , og neglen er helt regenereret . Det kan tage lidt tid , men de fleste har succes i behandling af svampeinfektioner , når det bruges i en længere periode .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.