hvad er saddeltasker om kvinder ?

De fleste kvinder har i hvert fald nogle kropsfedt eller andet sted på deres krop . Nogle gange er det sted alle i et område af kroppen , ligesom maven , og nogle gange er det fordelt over hele kroppen i stedet . Men nogle kvinder bærer deres fedt i deres hofte eller lår områder , hvilket skaber en form for menneskelig sadel taske look , der ligner den sadeltasker , der hænger fra en motorcykel eller bag en hest 's sadel . Mange mennesker tilskriver det kropsfedt :

saddeltasker Defineret


Udtrykket " saddeltasker " brugt til at beskrive et par poser ( eller poser ) , der hang over bagsiden af en hest . Riders brugte den til at gennemføre deres poster . Men det er også et udtryk nu bruges til at beskrive kvinder, der har større end normalt hofte og lår fedt . Miriam-Webster Dictionary definerer det som

Body Fat Producerer saddeltasker


Fat kan deponeres hvor som helst i kroppen " en bule af klumpet fedt i det ydre område af låret . " , men kvinder har en tendens til at gemme det i to eller tre centrale steder : abdominale område , hofter eller lår. Selv om de fleste kvinder ville foretrække ikke at have fedt på alle , hvis du skal have det , du ønsker det på lårene eller hofter i stedet for rundt om maven . Årsagen til dette skyldes den type af fedt hver kropsdel butikker , og hvordan skader en type er i forhold til en anden . De to typer er subkutan og visceralt .

Visceral fedt


Denne type fedt er det mest skadelige for en persons helbred og kan føre til alle former for medicinske problemer . Dette skyldes flere årsager . En af grundene er denne form for fedt er generelt fundet dybt i bughulen af kroppen , svøbt omkring hjertet , leveren og andre organer i kroppen , og derfor har større indflydelse på vores helbred end fedt er placeret i den nedre del af vores krop .

spæk


Hvis du fysisk kan se-eller føler-det fedt på kroppen , eller du kan knibe en tomme som nogle mennesker siger , det er spæk . Spæk ligger lige under huden, og har noget af det anses for vaesentligt at livet-men kun så meget er brug for på denne måde , naturligvis . Vores kroppe bruge nogle spæk til at isolere os , at holde os varme om vinteren . Men en overflod af denne type fedt er også skadeligt for vores helbred . Men , spæk er langt bedre at fortsætte din krop end visceralt fedt , fordi det indebærer færre alvorlige sundhedsmæssige betænkeligheder . Det er denne type fedt , der er placeret på lårene af kvinder , hvorved der opstår begrebet saddeltaskerne .

Bekæmpelse saddeltasker

Kom slippe af med saddeltasker er ikke så hårdt, som du måske tror . " Fitness " magasin online maj 2009 spørgsmålet giver fem øvelser , som kan hjælpe dig med at bekæmpe fedt , der skaber dine saddeltasker ( se Resources ) . Ud over øvelser , der er målrettet dette problem område , er det også vigtigt at reducere unødvendige fedt fra din kost så godt. Da fedt er synderen for sadeltasker, vil det tage motion og kost kombineret med held udrydde det fra dine lår eller hofter , men det kan gøres .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.