hvordan du får søvn , når du har en ny baby

De fleste nybagte forældre ikke får nogen søvn . Det er en kendsgerning . Nyfødte op med få timers mellemrum døgnet rundt . Den gode nyhed er, at det i sidste ende bliver bedre som barnet vokser . Så nøglen til overlevelse , for nye forældre er at finde så mange kreative måder at sove , som de overhovedet kan . Der er ingen hårde og hurtige regler for, hvordan du går om at få nogle ekstra lukke øjnene de første par måneder efter at barnet er båret , men her er nogle tips, der vil få dig i gang :

1 .
Den første er ret indlysende . Sove, når barnet gør . Må ikke bekymre dig om rengøring eller vask , bare kravle op i sengen og sove så længe du kan . Dette virker fantastisk for første forældre , men ikke så stor , når der er ældre børn rundt . Så tilføje disse til mix . Få storebror eller søster til lur på samme tid som baby. Arranger med en nabo eller ven til at babysitte din ældre barn ( ren ) , når barnet sover . Inviter din mor-i-lov for et besøg .
2 .

Udnyt gæster . Look, når ven og kære kommer på besøg , efter barnet er født , de er virkelig mere interesseret i barnet , end dig. Så drage fordel af deres virksomhed . Forklar hvor lidt søvn, du har været at få og bede dem tage sig af barnet , mens du sover .
3 .
Tag vendinger med nattevagt . Min mand og jeg delte komme op med barnet. Jeg ville gøre det en nat og ham den næste . Det er virkelig medvirket til at holde mig i gang . Hvis du ammer bare pumpe nogle ekstra mælk for din partner til at bruge på overnatninger , du komme til at sove .
4 .
Spørg om hjælp . Dette er ikke en tid til at være stolt , hvis du har brug for at få søvn spørge venner eller familie at tage sig af barnet , mens du sover . Selv hvis du kan få nogen til at frivillige en gang om ugen-. det er en stor hjælp

5
aldrig skrue ned tilbud om hjælp . Når nogen du har tillid til spørge, hvis du har brug for hjælp siger ja .
6 .
Opbevar altid dette i dit hoved . De fleste babyer begynder at sove mere i løbet af få uger . Ved den tid dit barn er 3-6 måneder gammel han /hun vil blive sove igennem det meste af natten . Så dette er kun midlertidig . Jeg lover dig dette; du aldrig fortryde ét sekund af den tabte søvn . Den glæde og kærlighed barnet vil bringe dig vil være det værd .

gode råd og advarsler • Lyt ikke til venner eller familie rådgivning om metoder , der vil hjælpe din nyfødte søvn , det normalt for en nyfødt at vågne op tit at spise .
 • Må ikke tvinge en nyfødt til at sove igennem om natten ved at lade dem græde det ud . Det alvorlig grad kan påvirke deres sundhed og velvære . Nye babyer skal spise hyppige små måltider . Hvis du føler din babys søvnmønster er ikke normal , så tal med lægen , før du prøver noget " sove igennem om natten metoden . " Ældre spædbørn bør kontrolleres af en læge så godt, før du prøver sove metoder, for at udelukke enhver fysisk årsager til søvnproblemer .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.