hvordan en aqua - chi arbejde ?

Definition


En Aqua-Chi er en maskine , der bruger en vandenergi system til et fodbad og spa . Maskinen bruger forskellige intensiteter af vand til at slappe af dine fødder og hele din krop . Det er kendt for at bidrage til at øge energi-niveauer , øge vitalitet , opnå optimal velvære , styrke kroppens evne til at afgifte og helbrede , og for at hjælpe balance i energi veje i kroppen . Den er designet til dag ud og dag ind bruger .

Sådan fungerer det


Aqua-Chi er en hydroterapi fodbad , der trækker på den helbredende egenskaber af vand . Det bruger en bio-elektrisk ladning til at skabe en frekvens , der er specifik for den enkeltes behov og behandlinger . De negative ioner , der er oprettet inden for hver session , og ligner meget den måde varme kilder arbejde , skabe effekten af Aqua-Chi . Der er ingen salte eller anvendes sæbe , bare naturligt opkrævet vandkilder

Information


Aqua-Chi maskiner kan bruges af alle , herunder sundhedspersonale , kurbade , saloner , og privatpersoner . . Det er så alsidig , fordi den er bærbar . Du har simpelthen brug beholderen og vand for at betjene den . Du fylder beholderen op med vand, indtil det dækker det øverste modul. Derefter indstille timeren for alt fra 25 minutter til 40 minutter . Du vil vide , at maskinen virker , når du begynder at se det klare vand igen mælket hvid eller brun . Du vil også få en tingly fornemmelse under behandlingen , så du kan vide, at det virker . Prisen for en Aqua-Chi varierer fra $ 1200 til $ 2000. Du kan købe det i butikkerne eller online på www . aquachifootbath. com .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.