hvordan man bruger hindbær teblade under graviditet

Graviditet er en meget speciel tid i en kvindes liv . Det er en tid fyldt med glade forventning og spænding . Det kan dog også være fyldt med frygtelige kvalme og opkastning , efterfulgt af måneders ømhed og smerter , der sluttede i timer eller endda dage af forfærdelige veer . Heldigvis er der en fantastisk urtete kan du drikke til at hjælpe dig ride gennem disse flodbølger af graviditeten : hindbær teblade , også kendt som den førende graviditet te . Men hvordan er den bedste måde at bruge hindbær teblade under graviditeten ? Læs videre for at lære mere om denne fantastiske urtete .

1 .
Hindbær teblade er bedst anvendes i hele hele din graviditet . Så snart du finder ud af du er gravid , skal du gå til din lokale helsekost butik og afhente en kasse med denne vidunderlige te . Det har længe været brugt til at lette kvalme i forbindelse med morgenkvalme . Nogle endda tyder på, at te kan forebygge abort . Så brug i første trimester er en rigtig god idé !
2 .

Under Deres andet trimester , er du velkommen til at fortsætte med at drikke hindbær teblade når du har lyst at drikke en varm drik . Exchange din kaffe kop til en kop hindbær teblade og din krop vil takke dig . Selv om de fleste morgenkvalme passerer i løbet af denne fase af graviditeten , drikke hindbær teblade anbefales stadig i denne tid for at forberede din livmoder til den store opgave , der ligger forude : Det er ekspansion som din baby vokser og i sidste ende det hårde arbejde <. br >
3 .
drikke hindbær teblade er også specielt nyttigt under dit tredje og sidste trimester . Det styrker din musklerne i livmoderen , og forbereder dem til at udholde den intense arbejde veerne . Jo stærkere din livmoder muskler er, jo mindre smertefuld arbejdskraft vil være . Dette er især nyttigt , hvis du har planer om at have en naturlig arbejdskraft . Jo mindre smerte , jo bedre .
4 .
Endelig , måske den bedste måde at bruge hindbær teblade under graviditet , er at drikke det i løbet af din arbejdskraft . Hot urtete er naturligt beroligende i sig selv , og netop denne te ro i livmoderen , når du begynder den lange rejse af arbejdskraft og levering . Drik så mange kopper , som du er op til i denne periode , og du kan opleve, at dine veer er mere håndterbare som følge heraf.

gode råd og advarsler


 • For at kunne forberede hindbær teblade , vil du ønsker at tilføje tepose til en kop kogende vand , dække det , og stejle det i mindst 10-15 minutter . På denne måde urten vil fuldt indgyde sig i vandet og give dig det maksimale udbytte , du ville tabe, hvis du kun stejle te for en kortere tid . At få mest muligt ud af hindbær teblade under graviditet , altid stejle te korrekt .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.