hvordan man kan håndtere en udviklingsmæssig forsinket barn

Beskæftiger sig med en udviklingsmæssig forsinket barn kan være meget udfordrende og utroligt . Det er ofte svært at afgøre hvordan man skal håndtere barnet på en måde , der sikrer han får hvad han har brug for. Men beskæftiger sig med en udviklingsmæssig forsinket barn kan også være meget givende . Målet med denne artikel er at undersøge de bedste måder at hjælpe denne type barn-såvel som du , det pårørende-trives og blomstre :

Instruktioner


1 .
Arbejde med barnets læge og socialarbejdere . Det er vigtigt at arbejde med barnets læge og socialarbejdere eller sagsbehandlere for at være sikker at hun bliver , hvad hun har brug for . Lægen vil have vigtige oplysninger og indsigt om nogen behandling for symptomer og gøre barnet mere behagelig . Dette er især tilfældet, hvis barnet er på en form for medicin .
Ved at kommunikere og holde sagsbehandlere informeret, kan de henvise dig til ressourcer , der vil gavne både dig og dit barn . Prøv ikke at gå glip af aftaler med dem eller med andre fagfolk, der er uddannet til at hjælpe . Vær sikker på at barnet tager sin medicin korrekt , spise en varieret kost og har regelmæssig checkups , så du kan omgå problemerne er relevant for disse aspekter af hans omsorg .
2 .

Opret en rutine for Barnet så hun ved, hvad de kan forvente . Etablering af en daglig rutine vil hjælpe barnet føler sig mere sikker og mindre ængstelige . Spise morgenmad på samme tidspunkt hver dag . Skema spilletid og læring tid i samme time hver dag . Levner plads i tidsplanen til aftaler , men holde dagligdags begivenheder som rutine som muligt .
3 .
Giv dig tid til dig selv . Beskæftiger sig med en udviklingsmæssig udfordret barn er ikke kun frustrerende til tider , er det også trættende . Det er okay at indrømme , at du har brug for en pause . Har en betroet voksen omsorg for barnet , mens du tager tid ud til at gøre noget du nyder . Ved at sikre , at du er udhvilet og tage regelmæssige pauser, kan du gå tilbage til at tage sig af barnet med fornyet gåpåmod og vilje .
4 .
Netværk med andre forældre og plejepersonale . Find støttegrupper og andre forældre, der også beskæftiger sig med udviklingshæmmede forsinket børn . Netværkssamarbejde ville hjælpe dig med at finde svar og få tips og forslag til at gøre dit liv og dit barns liv nemmere . Du kan drage fordel af de indhøstede erfaringer og oplevelsen af de andre forældre . Dit barn kan også nyde at interagere med personer, han kan identificere sig med .

5 .
Lær stress -reducerende teknikker . Ved at anvende stress -reducerende teknikker hele din dag , kan du afhjælpe nogle af de frustrationer og nød du kan føle . Lær om fordelene ved dyb vejrtrækning, aromaterapi , meditation og yoga . Tjek afslapning teknikker, som du kan anvende nemt i løbet af dagen , da du højst sandsynligt ikke har en masse tid til dig selv .

gode råd og advarsler


 • Få hjælp , hvis du kan . Har en anden tillid til voksne eller professionelle aflastning omsorgsperson tilbringe tid sammen med barnet og lindre nogle af de pres du føler . Anerkende og fejre hver af dit barns bedrifter . Det vil løfte hende spiritus og dine.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.