hvordan man kan komme over psykiske problemer fra svage rejsning

Mange mænd sætter en ære i deres seksuelle evner . Der er dog en række fysiske årsager , der kan forstyrre med at få en fast erektion . Når dette sker , kan en mand lide psykologiske effekter såsom angst og skam . Svage erektioner er en fysisk tilstand og bør ikke give anledning til psykiske smerte . Heldigvis er det muligt at komme over disse virkninger og fokusere på at behandle problemet i stedet for at forsøge at skjule det eller at skamme sig over det
1 .
Få en medicinsk diagnose for at finde den underliggende årsag til de svage erektion . Ifølge Mayo Clinic , kan der være flere fysiske årsager til svag erektion . Disse omfatter diabetes , hjertelidelser og nedre urinveje problemer . Når en mand ved, at der er en medicinsk årsag , kan det hjælpe ham løsrive fra nogle af de psykologiske virkninger af en svag erektion .
2 .
Accepter det faktum, at en svag erektion er en fysisk betingelse , ikke en mangel på din side som en mand . Mind dig selv , at det har en fysisk årsag ligesom ethvert andet medicinsk problem .
3 .

Må ikke lægge pres på dig selv under sex . Selv når der er en medicinsk årsag til en svag erektion , sætte mentale pres på dig selv kan gøre problemet værre . Acceptere, at der er et problem , og give slip på de bekymringer sikrer, at du ikke vil tilføje til det psykisk.
4 .
Hverve din partners støtte . Stedet for at forsøge at skjule dit problem , være på forkant med din partner om årsagerne . Snarere end at være flov over det , præsentere det i en faktuel , ligefremme måde . Forklar , at det er en fysisk tilstand , ligesom alle andre fysiske begrænsninger , og bede om hendes forståelse .
5 .
Tal med din læge om behandlinger som oral medicin , der kan gøre din erektion mere fast og hjælpe det vare længere . Du ville få behandling for nogen anden sygdomstilstand . Må ikke se en svag erektion som noget anderledes . Rette behandling kan mindske problemet og forbedre dit sexliv .

gode råd og advarsler


 • Svage erektioner er et følsomt emne for mange mænd . Snarere end at tale med deres læge , de ofte henvender sig til tvivlsomme behandlinger som naturlægemidler kosttilskud, som ikke har nogen videnskabelige beviser til at bakke deres effektivitet . Aldrig købe en behandling for svag erektion fra en tv- annonce eller et websted. Konsultere din læge for bevist behandlinger og medicin .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.