hvordan man kan sove godt om natten

Næsten alle har en søvnløse nætter nu og end . Men for nogle mennesker er det en natlig begivenhed . Under alle henseende er det ikke noget at spøge . Forsøger at komme igennem en travl dag med " for lidt søvn " er bare ikke sjovt . Den gode nyhed , der er nogle vaner , kan du selv , som vil hjælpe dig med at sove bedre :

1 .
etablere en regelmæssig sovende tidsplan og sove rutine . Det betyder, gå i seng på samme tid og står op på samme tid . Andre ting, der bidrager til fastlæggelsen af rutine søvnmønster er :
Brug din seng for at sove alene , ikke se tv eller læse i den ( sex er OK ) ? .
? Må ikke blive i sengen , hvis du ikke kan sove , stå op og gå rundt i et stykke tid , indtil du føler dæk nok til at prøve igen .
? Etablere et " før " sengetid rutine , for eksempel gøre nogle blide stretching , læse eller bare sidde stille og meditere .
Pointen er at være afslappet , når du endelig kravler i seng .
2 .

Sørg for at rummet har et godt sovemiljø . Dit værelse skal være mørkt , roligt og hyggeligt . Hvis du bor i en støjende område , kan du prøve at bruge ørepropper . Hvis din seng er ubehageligt , købe en ny . Dekorere rummet med farver, der er rolige og afslappende .
3 .
Har en regelmæssig motion rutine . Regelmæssig motion i løbet af dagen hjælper de fleste mennesker sover bedre . Det er vigtigt at fuldføre din motion rutine mindst tre timer før du går i seng
4
Ting du ikke skal gøre i løbet af dagen kan nævnes: . ?
spise eller drikke for meget lige før sengetid
? Drinking koffeinholdige væsker sent på dagen
? nationale handlingsplaner, especial sent på dagen

gode råd og advarsler


 • råd : Hvis du har problemer med at sove i mere end en måned , skal du gå se din læge . Din læge vil udelukke fysiske årsager til søvnløshed og kan henvise dig til en sove specialist .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.