hvordan man kan være en god omsorgsperson

Det anslås, at over 45 millioner amerikanere tager sig af en person over 18 år som enten en ulønnet eller betalt omsorgsperson . At være en omsorgsperson kræver, at der på mange ansvarsområder , herunder økonomiske, personlige og under visse omstændigheder , retlige forpligtelser . Det kan vare et par måneder eller mange år afhængig af situationen . Der er mange udfordringer og beslutninger , som alle pårørende deler og skal forstå, hvis de skal have succes . Her er nogle tips og råd til at være en god omsorgsperson .
1 .
bekendt dig selv, især hvis du er en ny omsorgsperson , med nyttige ressourcer og tjenester i samfundet . Der er en stor støtte netværk lige fra sociale ydelser til professionelle pleje agenturer , der tilbyder programmer og finansiel bistand for at gøre plejeren opleve en udbytterig én. Plejepersonale har forskellige opgaver , herunder personlig pleje , medicin tilsyn , dagligvarer og tilberedning af måltider . I visse tilfælde kan en person, når anses svært handicappede , så juridiske conservatorship kan opnås, og dig som pårørende skulle overtage de finansielle og bankmæssige ansvar for den person, du plejer .
2 .


Giv et sikkert hjem for den person, du plejer . Sørg for, at der er tilstrækkelige og tilgængelige fortove , røgdetektorer og alarmer , skridsikre måtter i badekaret og god belysning . Have en vis form for kommunikation system eller en anordning , at den person i din varetægt , kan anvendes i tilfælde af nødsituationer . En bærbar telefon eller overvågningssystem i hvert rum kan være meget nyttig .
3 .
Start en log eller sundhed dagbog med separate sektioner for lægebesøg , medicin , spørgsmål at stille , ændringer i person , medicin bivirkninger , en hjemmepleje daglig log og eventuelle over -the-counter medicin eller receptpligtig medicin truffet. Tilføj eventuelle yderligere relevante oplysninger . Tage noter under alle samtaler med leverandører af sundhedsydelser .
4 .
Forstå de problemer og medicinske spørgsmål, som person i din varetægt , er diagnosticeret med . Besøg det lokale bibliotek eller hjemmesider for specifikke oplysninger vedrørende Deres situation . Dette vil bidrage til at opbygge din forståelse og give dig selvtillid til at tale med leverandører af sundhedsydelser og blive en endnu bedre omsorgsperson .

5 .
Etablere en rutine og tidsplan for at gøre den person i din pleje mere sikker og vide, hvad de kan forvente . Det er også en mere effektiv måde at udnytte tiden . Tilskynde person til at gøre så meget som han eller hun kan og spørge , hvad deres behov er i stedet for blot at tage ansvaret og negligerer deres følelser . Kommunikation er af afgørende betydning , da disse med sygdomme eller nyligt diagnosticerede medicinske betingelser, vil sandsynligvis have angst og frygt spørgsmål .
6 .
Etablere et team af folk til at hjælpe dig . Som en omsorgsperson det kan være overvældende , og hvilken rolle kan blive en fuld tid job . Have et team og støttende netværk vil give dig mulighed for at dele det ansvar og give dig en vis frihed og plads til at tage vare på dig selv så godt. At tage sig af dig selv ved at nyde dit eget rum og fritidsinteresser er en vigtig del af at være en god omsorgsperson .
7 .

Overvej supplere forsigtig med EU-midler , for eksempel , madudbringning og voksne dagpleje . Der er en masse ressourcer, som du kan tjekke ud . Et godt sted at begynde er social service organisationer ( se Resources nedenfor )
8
Har en velassorteret medicinskabet med alle de grundlæggende , såsom : . førstehjælp salve , bandager , tape , termometer , varmt og koldt pakninger , tydeligt mærket receptpligtig medicin og syv dage pille sorteringsanlæg. Glem ikke at skille sig af med nogen udløbet medicin .
9 .
Forstå sygeforsikring og politikker på den person i din varetægt . Vide, hvad og hvor meget planen forsikrer , at selvrisikoen , receptpligtig dækning og out-of-lomme og langtidspleje dækning . Afgøre, om dækningen tilstrækkelig imødekommer behovene hos den person, du plejer .

gode råd og advarsler


 • Pas på dig selv ved at tilslutte en omsorgsperson støttegruppe .
 • Spørg på apoteket, hvilke typer af hjælpemidler og arrangører er tilgængelige for piller og medicin . Dette vil gøre det lettere at holde sig til en tidsplan og sikre, at medicinen bliver taget korrekt .
 • Denne artikel er ikke en erstatning for at søge lægehjælp fra din egen læge eller sundhedsplejerske.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.