hvordan man vælger den rigtige hypnobirthing praktiserende læge

Hypnobirthing beskriver en række teknikker , der er designet til at eliminere eller minimere stress og spændinger hos gravide kvinder , der fører til en smerte fri fødsel oplevelse .
Klinisk hypnoterapeut Matt Godson grundlægger af FreshStart metode lærer dig de 10 grundlæggende spørgsmål , du skal have besvaret , inden du tilmelder dig med en hypnobirthing praktiserende eller klasse
1 .
Hvilke kvalifikationer af instruktør ?
Du leder efter en person, der har trænet med enten Mongan eller Den FreshStart metoder . Begge tilvejebringe omfattende høj kvalitet instruktion og er blevet gennemprøvet og testet effektiv
2 .
Hvor længe har instruktøren været praktiserende ?
Vi anbefaler mindst 5 års erfaring med fødsel hypnose eller hypnobirthing er afgørende for udøveren at have oplevet de fleste fødslen situationer ( herunder underkroppræsentation fødsler )-noget mindre , og du risikerer en uforberedt novice , der ikke vil kunne besvare 100 % af dine spørgsmål .

3 .
Er det en gruppe klasse eller en -til -én undervisning ?
Hvor det er muligt , undgå gruppe instruktion . En på én sikrer , at undervisningen er skræddersyet netop til din situation /fase af graviditeten . Det er også mindre indgribende og "offentlige " , som gør at praktisere øvelserne mere behagelige . Holdundervisning tendens til at være en måde for travle instruktører til at generere større indtjening ved at have flere betalende kunder på en gang . Det er til deres fordel , ikke din .
4 .
Hvad koster ?
Komplet kurser kan koste alt fra $ 300 til en grundlæggende 4 uger introduktion til $ 1200 for en komplet suite af en på én sessioner kun $ 68 for hele FreshStart Fødsel Hypnose Program . Du er nødt til at sikre , at du er komfortabel med dine finansielle forpligtelser , og at du får værdi for pengene .
5 .

Er alle materialer inkluderet ?
Mange praktiserende læger-ud over deres honorarer-pres deres kunder til at købe dyre partner scripts , bøger eller tjeklister , der ikke indgår i den oprindelige pris . Det er nogle gange svært at afslå disse ekstra " upsells ", som du vil føle , at du ikke kommer til at få den komplette oplevelse uden dem , og du vil frygte , at programmet ikke vil være effektiv . Prøv og vælge en "all inclusive " program som FreshStart eller en praktiserende læge, der garanterer , at alle materialer ( herunder audio spor) er inkluderet .
6 .
Hvor er det klasse og passer det med din tidsplan
Uanset om du allerede har børn , eller om du er lønmodtager eller ej, vi alle har andre forpligtelser , som vi er nødt til at passe til-? det betyder , at aftenskoler i fjerntliggende områder er ofte umuligt for travle forældre-til- være . Vælg en lokal praktiserende læge eller klasse med en tid , der vil være bekvemt for dig-alternativt kan du tilmelde dig FreshStart og tage en komplet online kursus fra komfort i dit hjem og på din egen tidsplan .
7 .
Hvad er varigheden af undervisningen ? Kan jeg komme tilbage til mit andet barn gratis ?
. . . og hvad sker der , hvis jeg tager det tidligt og glemmer alt hvad jeg har lært ? Ideelt set bør du vil få lyst til at tilmelde dig med et program som FreshStart , som giver dig fuld adgang til alle materialer for livet . Ligegyldigt hvor mange børn du har !

8 .
Er det vigtigt, at min partner deltager ?
Overraskende nogle praktiserende læger og metoder er meget følsomt over faderen eller fødsel partner er til stede i alle klasser . Dette kan skabe spændinger og kejtethed eller direkte pinlig , hvis partneren ikke kan eller vil være til stede. Insister på undervisning , hvor partneren input er valgfrit
9 .
Hvilken type værelse vil klassen blive afholdt i ?
Mange gange praktiserende vælge en klinisk miljø eller en ubehagelige semi-offentlige kommunale type bygning som en skole eller medborgerhus med hård plast stole , lysstofrør og linoleum gulve til at udføre deres klasser . Hypnobirthing handler om afslapning og det svært at slappe af i en sådan skarp omgivelser . Bede om at se billeder af en praktiserende 's arbejdsområde inden begå eller-bedre-har den praktiserende læge at komme til dit eget hjem
10

Spørg om referencer
God . . Oplevede praktiserende altid har referencer til rådighed . Spørg efter telefonnumre , så du kan få en kort samtale med andre mødre, der har oplevet klassen . Spørg dem tidligere klienter , hvad der var godt og hvad der var ondt om møderne og om de vil anbefale dem . Hvis den praktiserende læge er tilbageholdende med at give dig referencer-spørger , hvorfor

gode råd og advarsler


 • Hypnobirthing ( Født Hypnose ) er en vidunderlig og stærk oplevelse , der kan forbedrer alle ! graviditet . Ved at stille disse simple spørgsmål sikrer du , at du får det allerbedste fra det program, du vælger !Klinisk hypnoterapeut Matt Godson er grundlægger af FreshStart Fødsel Hypnose-en komplet skræddersyet online fødsel hypnose program, som kan findes på www. hypnosisbirth. com : FreshStart tilbyder fuld materialer , ugentlig e-mail opdateringer , audio downloads , brochurer , partner scripts , fødende tjeklister og post partum lyd .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.